- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Dr. Szilikát
üzenetére
Pont ez a baj a féloldalról nyomó egypálcás biciklis fékkel: nem fog, nem fog... fejre állsz. Ez az úgynevezett rosszul adagolhatóság... Mivel alapból szarul fog, nagyobb meghúzási erőt igényel, viszont akkor meg már képes lehet "beharapni", ami meg nem cél: sokkal, de sokkal jobban adagolható már egy félhidraulikus szett is, pl. az említett kétpálcás HB100. 120K-ért vettem a rollert anno, de már másnap feldobtam rá 2 db HB100-at. Ég és föld.

Ui: érdekes gondolat ez az elszakad a bowden, és jajj mi lesz? Hány ilyen eset fordult elő? Hidraulikus féknél meg felmerül, hogy a fékfolyadék folyik el, vagy hosszabb lejtőn felforr, de itt is kérdéses, hogy ez statisztikailag mennyire jellemző. Nyilván egy félhidraulikus fék ötvözi a két megoldás potenciálisan problémás pontjait, azért írtam, hogy kétpálcás.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bírsággal karöltve kötelezi az Intelt a garancia betartására India
- Autós topik
- Arc Raiders
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tápos kibeszélő offtopik
- Tesla topik
- Spórolós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest