- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Ezzel amúgy közúton lehet menni?
-
válasz
pusszycat
üzenetére
Honnét tudjam?
Ez lett a piaci ára.
Drágábban már nem veszik meg, mert mindig van olcsóbb is.Az F3 Pro-t 130ezerért vettem Hardveraprón. 60km volt benne. Nyilván nem fogom megkérdezni az eladót, h miért ilyen olcsón adja (hónapokig hirdette pedig, h valaki elvigye végre, de senki se akart érte menni), gondolom nem volt tisztában vele, h 170-200 lenne a reális ára, nem 130, én meg nem homályosítottam fel. Egyébként drága ruházatban fogadott az eladó, szóval valószínűleg volt nála pénz lóvéra. Egy nagyobb típusú Kugoot vett, azért adta el, mert a 25 nem volt elég neki se.
Én mondtam el neki, h amúgy 40-el is tud menni, van már rá megoldás, ezt mondjuk nem tudta.A Navee GT3 Max nemrég 150ezer volt az Auchanban, szerintem ezzel el is intézték a használtpiaci árát ennek is, meg a Xiaomi 5 Maxnal, Pronak.
De Hardveraprón is, Marketplacen is elég sok 5-ös Prot, Maxot látni 130-140-ért, utóbbit 150-170 közt. Ezek után ki venne drágábban Segway G2-t, ha ennyiért megkapja ezeket?
Ajánlgatnám azokat is, de módosítva csak 32-t tudnak, míg a Segway 40-et is, az index csipogás kikapcsolható, és jobb a rugózása.
Az egyetlen rizikó az elsőteló, de amelyiknél nem jött elő újabb korában ez a hiba, azoknál már nem is várható.Szívesen vennék más teleszkópos pálcikarollereket is, de nemigen ismerek más típust, ami ennyiért ezeket tudja nyújtani, mint egy G2.
A Kugook is olcsók, csak az már nem pálcikaroller kategória, meg hát az nem az a típus, amit ajánlgatnék, de árban verhetetlen, úgyhogy úgyis mindenki azt veszi, nem a drágább társait.
Amúgy nem gyűjtő vagyok, csak 4 gyerek = 4 roller. Plusz nekem meg barátnőmnek.
Ha a nyaralónk télen fűtött lenne, akkor pl nem kellene hordozni a rollereket, (mikrobuszunk van), egyszerűbb lenne oda is venni négyet, azt mikor odamegyünk, nem kellene vinni, mert lenne ott is négy. (Ha csak 150-el számolom darabját, ez nekem nem nagy összeg.) Még jó, h a lányok biciklikkel is elvannak.
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Miért adják el olyan olcsón pár km-el? Mondjuk én nem tudom hova tennék 4 rollert, nincs hely. Nem házban tanyázom.
-
válasz
norrberth
üzenetére
Erről az a video jut eszembe, ahol a biciklis egy másfél méteres karton távolságtartót kötözött a biciklijére hátulra, aztán egy busz meg ahogy próbálta előzni, beleakadt, és fellökte a kerékpárost, miközben simán elfértek volna mindketten, ha a bicajos nem kötözi magára azt a szxrt, h nehogy elférjen mellette valaki "túl közel van" jeligével.

-
-
norrberth
addikt
-
Évente jelenik meg újabb sorozat, sőt, időnként a gyakorlatilag meg sem jelent modellek helyett "2nd gen" néven sikeresebb modelleket adnak ki, de ez a Segwaynél is megfigyelhető volt, bár ott a "II"-es modellek alig futottak, már jött az újabb generáció.
Itt át tudod nézni az adataikat.
A Xiaomiknál van némi összefoglaló is linkelve.Xiaomi 5 Pro, 5 Max
Navee GT3 Max
Segway G2, G3
Segway F3, F3 ProÉn a Hardveraprón szoktam venni alighasznált példányokat, esetleg Marketplacen.
Ha kicsit visszaolvasol, van pár hsz-om a közelmúltban ahogyan másoknak válaszoltam hasonló kérdésre.
-
Sziasztok!
Gondolkodom egy első rolleren. 80 kg testsúlyhoz kellene, aszfalton használva. A következő szempontokat vettem figyelembe a piac feltérképezése folyamán: Elterjedt márka legyen, megfelelő alkatrész és szervizellátással. Ne legyen túl nehéz, viszonylag hosszú hatótávval, első és hátsó csillapítással rendelkezzen. Nem szükséges a sebességkorlátozás kiütése, elegendő a hivatalosan megengedett. Ezek függvényében találtam rá a Xiaomi Electric Scooter 5 Max modellre. Érdemes ennél tovább kutatnom, vagy megtaláltam amit keresek? Ennek a GL verziója miben különbözik? Illetve találtam pro plus-t is, aminek nagyobb a kereke, viszont azon hátul nincs olyan csillapítás, mint a max modellen.
Ha ez a roller megfelelő, hol érdemes megvásárolni, ahol biztosan origit küldenek? Mstore-t néztem, ami hivatalos áruház és jó az ára is. Ők megbízhatóak?
Egyébként ezeket a korábbi modelleket meddig tarja általában a piacon a xiaomi? Néztem a 6-os szériát is, viszont azok jóval nehezebbek, jobban is tetszik az 5-ös széria.
Köszönöm szépen!

-
-
beci
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Közben tegnap rendeltem egy új Kukirin G2-őt, 149ezer volt kuponnal.
Igáslónak jó lesz,amit nem kell annyira felteni. -
beci
őstag
válasz
SoulReaver
üzenetére
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest