- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bensid
tag
Sziasztok!
Még nagyon zöldfülű vagyok az e-roller témában, 2 napja érkezett meg a Sencor Scooter One-om és máris felmerült bennem egy kérdés, amiben nagyon megköszönném, ha tudnátok segíteni!
Szóval munkából hazafele van egy 2 km-es rész ahol teljesen egyenesen és tökéletes bringaúton tudok haladni. Néhányszáz méter után tűnt fel, mintha a roller számára mégsem lenne annyira tökéletes az útfelület.
Full gázon haladtam és a tükörsima útfelületeken is azt vettem észre, hogy a kormányba ahogy kapaszkodom vibrál. Minimálisan, de szabályos ütemben, tehát gondolom nem az út hibája, hanem ahogy a kerék gördül ott lehet valami.
Még egyszer mondom, nagyon minimális a kilengés, lehet, hogy nem is venné észre mindenki, csak próbálok minden részletre odafigyelni.
Lehetséges, hogy valami nem stimmel az újonnan vásárolt rolleremmel, vagy ez egy megszokott dolog ilyen belépő kategóriás rollereknél max sebességnél?
Tapasztalt esetleg valaki hasonlót ugyanilyen rollerrel?Köszi ha válaszoltok!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC - drón szett ÚJ állapotban
- DJI Air 3 Fly More Combo drón szett - 3 akkumulátorral, táskával
- DJI NEO Fly More Combo drón 3 akkumulátorral (2-3-3 töltéssel) +táska
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Dahua 22" FULL HD IPS LED monitor 100Hz
- Samsung Galaxy S20 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest