Hirdetés
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
válasz
Geller72
üzenetére
Azon a sebességen meg nem fog 12 mm-t nőni a gumi átmérője, az ziher.

Papíron 68 km/h. Amikor ilyen durva torzulást videóznak 100 km/h fölött pörgetik. -
DigitXT
félisten
válasz
Geller72
üzenetére
+ ÁFA és a szállítás. Utóbbi eléggé megdrágult az elmúlt időben,
de legalább gyors volt, ha 17-i rendelést 23-án már kiszállították. -
DigitXT
félisten
válasz
Geller72
üzenetére
Lehet, csak a doppingforrásodat akarták lekapcsolni.
Szerk: annak idején (~16 évesen) nekem is 60 km/h fölött volt a "rekordom". Igaz, volt némi hátszél. Meg szakadék.
Viccen kívül, a 21 sebességes MTB legnagyobb fokozatát pörgettem, hogy menjen a 60+. (Van olyan lejtő, ahol ez sem kellett volna, csak ott meg nem biztos, hogy meg tudok állni: jobban szerettem az enyhe lejtőn való erőből száguldást, persze sisakom nem volt: áááá.)Szerk2: ha csak arra kellett az MXS, hogy lehessen mutogatni, akkor elég volt a mágnest az érzékelő előtt párszor marha gyorsan ide-oda mozgatni, és már be is mért 70 km/h+-t. (Hol is láttam ilyet modern formában? Ja igen, mikor a roller tuner a GPS fotót átrajzolva, külföldi fórumon azzal akart villantani, hogy mennyit megy a vas, csak sajnos lebukott.
) -
DigitXT
félisten
válasz
Geller72
üzenetére
szabálysértés, akkor is, ha nincs konkrét szám túllépve.
Ne is mondd, teljesen alap, hogy ha ELESIK a motoros, még fel is jelentik, mert NYILVÁN megsértette ezt a szabályt, hát nem volt ura a járművének! (Külön macera utána esetleg ráverni az egészet a közútkezelőre, pl. mondjuk teleszórta kaviccsal a kanyart, szevasz.)Ui: engem is vmi általános gumiszabállyal jelentettek fel (amiben nem volt szó SMKP-ról):
általa elkövetett KRESZ 3 §. (1) bekezdés C pontjába ütköző szabálysértés elkövetése miatt -
-
delibab
senior tag
válasz
Geller72
üzenetére
Köszönöm a választ!
Megmondom őszintén, hogy én nem vagyok ez a szerelgetős típus… ezért sem akarok olyat venni amivel gyakran kell foglalkozni, inkább valami drágább legyen csak megbízható, minőségi darab. Dualtront is néztem, a new victor-t is, de a teverun kicsit jobban tetszik és nem is kell feleslegesen erős sem (ebben a kategóriában már mindegyik erős) mert biztos, hogy korlátozva lesz, nem fog 40 fölött száguldozni az tuti!
FID: köszönöm Neked is!
blade mini ultra is képben van de a fighter mini pro alig drágább és azon pl a kormányon van az index ha jól tudom ami esetleg pozitívum lehet… illetve ha jobb a futómű akkor talán jobban megéri. Viszont az jelenleg nem elérhető…

Valami ezeken felül szóba jöhet? Vagy jó az irány és ezek közül döntsem el, hogy melyiket akarom vagy várok a fighter pro-ra…
-
SoulReaver
veterán
válasz
Geller72
üzenetére
Jah, ilyen van igen. De nem tudom mire kell majd...
Itt egy házikerékcsere, nem tűnt nagy számnak a művelet.
-
-
.-..-.
tag
válasz
Geller72
üzenetére
Hidd el, bármennyire is kevésnek tűnik a 2x3500W teljesítmény, 10km/h tempónál is marha nagyot ránt, ha gyorsulni akar valaki.

Amúgy nem álló helyzetből, 3 km/h feletti tempóval indultam, mert kikapcsoltam a 0km/h indulást.De itt most igazából a Boost funkció volt a lényeg. Akkor kikapcsolja a gép a kipörgésgátlót és másodperceken keresztül gyorsít, de közben kipörögnek a kerekek.
Teljesen jó tanulóhelyzet amúgy. De leginkább ilyenkor a "jégen közlekedésre" hasonlít, mivel egyetlen kerék sem tapad igazából. Jobbra-balra csúszik a gép kicsit egy ideig, amíg még nem ér el akkora tempót, aminél már nem pörögnek ki a kerekek.
Aztán 30-40km/h környékén már nem gyorsít akkorát. Olyan 60km/h környékén már persze visszaengedem a gázt.
Ez alapvetően teljesen stabil játék volt és pár ilyen "futamot" meg is csináltam, mikor egy marha nagy oldalszelet kaptam, éppen azután mikor nekiindultam. Tapadás még nem volt a kipörgő kerekek miatt, de tempó már igen.
Az egész "lebegő rollert" oldalra tolta kicsit a szél.
Szerintem ezzel itt a legtöbben nem számoltak volna ugyanúgy ahogy én sem.
De szerencsére volt annyi időm, hogy visszaengedjem a gázt és satu fék helyett a füvön egyenesbe tudjam hozni a rollert.
Ha blokkolással fékeztem volna a füvön, akkor tuti nem tudtam volna irányítani és lezúgok vele a domboldalon.Amúgy ilyen tesztelésre szerintem pont egy ilyen útszakasz a legideálisabb. Persze széllökések nélkül.
A gyakorlás pedig kell, mert azért van két rollerem, hogy az egyikkel járjak a városban, a másikkal meg elhúzzak a városból
-
FID
őstag
válasz
Geller72
üzenetére
Majd 7végén talán lesz róla videóm. A Blade az olcsóbb széria ez mindenen meglátszik rajta. A fighter a prémium Teverunnál. A metál narancs az új széria ami már appos.
Amiket eladtunk szerelni nem jöttek vissza. Nem nagy eresztés fétisem soha nem volt rá.
Annyi az előnye hogy 11" és van ereje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ingatlanos topic!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Bestbuy játékok
- Milyen TV-t vegyek?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- EAFC 26
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Jó áron eladó Lenovo ThinkPad T14s Gen 3/i5-1240P/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Szerk: de elég, ha egyszer elviszed szervizbe, és onnantól...
Szerk: annak idején (~16 évesen) nekem is 60 km/h fölött volt a "rekordom". Igaz, volt némi hátszél. Meg szakadék.
)