Új hozzászólás Aktív témák
-
Impair1980
aktív tag
válasz
Impair1980 #31415 üzenetére
Sziasztok!
Megvettem a rollert és a Xiaomi Electric Scooter 5 Pro GL lett a befutó!
Több szempontot is figyelembe véve ezt tünt számunkra a legjobb választásnak!
Hosszú hatótáv, első-hátsó felfüggesztés, neves Márka. Nem csak a lányom fogja használni, hanem a nagyfiam is, persze ha kölcsön adja neki a lányom....
Köszönöm mindenkinek a sok segítséget! A tapasztalatokat majd megosztom... -
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Mindenkinek nagyon köszönöm a válaszokat!
Bocs, hogy eddig nem válaszoltam, de nem voltam gép előtt!
Mint általában, minden felelős szűlőnek, első a gyermekeim biztonsága, nem felelőtlenül akarok rollert vásárolni. Lányomnak van egy 16 éves bátyja. Ő két évig használt rollert, majd megunta. A lányom is szokott rajta menni, ezért van már tapasztalata. Mivel otthonról kell majd a suliba menni, ami kb 6-7 km, ezért egy oda-vissza utat bírjon ki gond nélkül. Emelkedő nincs, csak egy minimális, jelentősége nincs. Végig kerékpárút van. 2-3 osztálytársával menne rendszeresen. Az iskola támogatja a rollerezést megfelelő védőfelszereléssel. Pár alkalmonmmal elkisérném, majd ha látom, hogy felelősen használja, akkor elengedem az osztálytársaival is!
Majd a nyári szünetbe használná a lakóparkban, ahol tudnak együtt bandázni!
Mindenképpen újat vennék, garanciálisat. Tudja a 25km/h-t és a 20km hatótávot.
A Navee-ról mi a válemény. Ha jól sejtem akkor Xiaomi-hoz tartozik? -
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Lányomnak szeretnék rollert vásárolni a nevesebb Márkák közül!
12 éves, 165cm, 40-42 kg.
Keret 100-150eFt körül!
Szeretném a véleményeteket kérni, hogy mit érdemes venni!
Nagyon köszönöm! -
Impair1980
aktív tag
válasz
Thunderzolee #29596 üzenetére
Nagyon köszönöm!!!
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Keresztfiamnak szeretnék rollert venni! Árba 150-200eFt-ra gondoltam.
Az öcskös 170cm magas és kb 60kg.Emelkedő nincs, csak sík terep! Jó lenne teleszkóp vagy ha ez árba nem fér bele, akkor felfújhatós abroncs, hogy tompítsa a jó magyar utakat! 15-20km távolságot tudjon! Jó lenne valamelyik megbízható márka!
Nagyon köszönöm, ha segítetek! -
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Kukurin G2 Pro-t szeretnék venni. Nem csak én használnám, hanem a 15 éves a fiam is. Kell hozzá neki jogsi (segédmotor jogosítvány), hogy törvényesen használhassa?
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Vennék egy strapabíró rollert.
Szembe jött velem ez a KUGOO az Emag-on.
Vélemény?
Fiamnak lenne 25km/h megfelelő, a hatótáv a fontos és, hogy bírja a súlyt (100 kg), mert néha én is mennék vele.
Nem nagyon forgalmazzák máshol, eddig nem is hallottam róla!
Ha ez nem, akkor más alternatíva? 200-220eFt-ot szánnék rá! -
Impair1980
aktív tag
válasz
Impair1980 #25433 üzenetére
Mai nap visszaküldték a rollert! Kicserélték a vezérlő elektronikát a kábeleket és végül az akkumulátort is garanciába!
-
Impair1980
aktív tag
válasz
PociAti #25432 üzenetére
Nagyon köszönöm a segítséget!
Kezdő rolleresként nem akartam több 100eFt-ot rollerre költeni. Nem sokat használom. Másfél év alatt 1000 km-t tettem bele. Jóhiszeműen gondoltam, hogy új, magyar garanciával rendelkező rollerrel nem sok gondom lesz, ha javítani kell. Maga a vas egyébként eddig tette a dolgát. Nekem megfelelő volt, arra a 10-20 km-re, alkalmanként! A roller megált. Egy átlagos felhasználó ilyenkor mire gondolhat. Lemerült az aksi, stb? Kijelzőn semmi nem volt, ami hibára utalhat. Mindent ki lehet magyarázni. De az, hogy a vezetékek elovadtak, elektronika tönkre ment. Előtte meg tökéletes volt az aksi. Addig megyek el, amig csak lehet. Nem az 50eFt, csak az igazságérzetemt piszkálja. A szervízes kolléga azt mondta, hogy azt ő nem írhatja le, hogy az elektronika tette tönkre az aksit, mert nincs rá bizonyíték. Könyörgöm, akkor mi a túró? Cickány megrágta.....
Egyébként a szervízes azt is mondta, hogy több helyen foglakoznak aksi elektronika javítással, cserével. Kb. 25eFt-ba fájna.... -
Impair1980
aktív tag
válasz
Thunderzolee #25429 üzenetére
Ez a Sencor oldalán van fent. Ennek fényében egy kicsit vicces!
-
Impair1980
aktív tag
Sziasztok!
Véleményeteket kérném!
Van egy Sencor TWO rollerem, ami jelenleg szervizben van!
Másfél éve vásároltam a rollert. Két év garancia van rá! Eddig tökéletesen működött, semmi gondom nem volt vele. Nagyon vigyáztam a rollerre, sosem mentem vele esőben, sárban, hidegben. Télre félre volt téve, elő sem vettem.
Azért küldtem be, mert 5km használat után teljesen elsötétül a kijelző és az első kerékben lévő motor ilyenkor nagyon felforrósodott. 1 óra várakozás után újra lehetett használni. Majd megint 5km használat után meghalt. Az Appban néztem folyamatosan a hőfokot. 50-55 fok fölé sosem ment. A szerviz ma felhívott, hogy az elektronika meghalt, ami miatt még összeolvadt két vezeték és ez miatt elszállt az akkumulátorban lévő elektronika is, ami miatt aksi csere lenne. (Azt mondta, hogy olyan nagy terhelést kapott, amit már nem bírt a vezérlő) 0v-ot mér a szervizes az aksi kimenetnél. Mivel az aksira csak 1 év garancia van, 50eFt lenne a csere. Az elektronikát már kicserélték, most már "csak" az aksi cserére vár!
Ezt nem akarom bevállalni. Írtam egy emailt a Sencornak. Még nem kaptam választ!
Egyértelmű számomra, hogy nem természetes elhasználódás miatt ment tönkre az aksi, hanem a tönkrement elektronika okozta az aksi halálát is.
Szerintetek?
Valaki volt már ilyen helyzetben? -
Impair1980
aktív tag
Nem az alapján döntöttem. Nekem már az újabb kiadás van, ahol megoldották a melegedés problémát. A hátsó sárvédőn gyári merevítés van. Az appban néztem folyamatosan az értékeket. Többször felment 70 fok körülre az emelkedő végén, de nem tiltott a kontroller. Volt korábban Sencor One rollerem is, de ez ahhoz képest ég és föld. Komfortos és nagyon jól megy. Indításnál nagyot ránt és nagyon jól gyorsul. Első alkalommal teljes töltéssel 35 km körül mentem és maradt benne 10% kb. 30% körül már csak 20km/h-val enged menni. Ja és van benne tempomat. Tudom, hogy koppintás, de nekem megfelelő egyelőre!
-
Impair1980
aktív tag
válasz
Thunderzolee #16950 üzenetére
Sencor Scooter Two 2021 hasít felfelé az emelkedőn a 98 kg súlyommal! Itt a fórumban mindenki csak fikázza, de noname létére van benne kakaó! Ki kell próbálni és utána véleményt mondani! Én nagyon meg vagyok vele elégedve!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged