Új hozzászólás Aktív témák
-
Bigyo13
őstag
Köszi!
Egyrészt nem tudom leszedni, mert a downloadra nem csinál semmit, másrészt meg visszatudnék rakni régebbi verziót, mert kb mind megvan a gépemen, de akkor az meg ÁLLANDÓAN a frissítésre figyelmeztet, hogy van!
Szóval mindegy ilyen szempontból, hogy melyik ablakra kell klikkelnem, hogy OK -
_BOZONT_
tag
haat bp-tata vonattal, kb 2x szakad 1-1.5 percre a net és vagy 4-5x votl 100ms felett a ping, de egy ekkora utan ez siman belefert, sebesseg folyamatosan 28/6mbits votl. Ezert furcsalom ezt a 5-10evvel ezelottti tapasztalatokat. Masik meg hogy kb minden csomaghoz mar LTE modemet adnak.
-
-
evil1023
csendes tag
Szerintem neked bcdc-d lehet, abna láttam ilyet. A dc++ 0.707- ben nincs ilyen, viszont a help ezt irja: "From version 0.706 DC++ always use antifragmentation method for downloads so it will try to reserve the full space needed for a file when starting the download. In case of an error (eg. when the drive that holds your Unfinished Downloads ran out of space) you will get 'Not enough space on the disk' message even if your target drive has enough free space for your download! "
Azaz mindig lefoglal. Na teszem vissza a korábbit.
-
VinoRosso
veterán
Miért nem látszik kifele? NAT miatt? NAT tól még lehet neten egy ilyen cím szerintem. Ha jól tom akkor bármilyen cím lehet kinnt, csak a NAT-ot végző egységnek, NAT-boxnak vagy routernek kell tisztában lennie azzal, hogy melyik az alhálózati cím, és melyik a wan.
StrongDCből a legújabbat használtam, de azzal se ment. Nem lehet hogy ez valami Vista vagy Vista tűzfal gond? Pl tube sucker se megy. Valami olyasmit ír ki, hogy Vistánál engedélyezni kell, hogy hozzá tudjon férni a mappáihoz(?), és hogy a honlapon találok leírást róla hogy hogyan kell, de nem tom, hogy melyik a honlap
keresgéletem, és 1000 helyről le lehet tölteni, de hogy official website, az nincs kiírva sehol.
-
Vincsó
aktív tag
ApecDC-t letöltötttem feltelepítettem, beállítottam de ugyanaz a probléma
A kapcsolódási beállításoknál van egy olyan hogy beállítások tesztelése itt viszont azt írja hogy Connection Ok... szóval azt hiszem nem az én masinámban van a probléma hanem akitől próbál tölteni...
-
The DJ
addikt
Nekem sincs atomtápos gépem, csak tudni kell melyik kliens a stabil és bugmentes. A Strongból voltak az RC10 előtti kiadások, amik tele voltak fejlesztői hibákkal és memory leakekkel, de kijött az RC10 és az orvosolta a gondokat. A 2.03 is ilyen. Stabil és mivel nem volt gondom vele marad, amíg ki nem jön egy még kiforrottabb
"Az apex és strong eleve kizárható, mivel a strongnak eleve nincs ignore listája"
Már hogy ne lenne?
Az Apexet sem szólom le, de egy egyszerű usernek elég a sima DC++ is vagy ha kicsit jobban ért a dolgokhoz akkor Strong. Én nagyon rég óta vagyok OP több nagy hubon is és az ilyen hiperszuper turbós OP klienseknek sose láttam sok értelmét. Persze ez magánvélemény, de én eddig még mindent meg tudtam oldani a Strongon, a lényeg az hogy egy hub jól legyen konfigurálva és legyen egy semélyre szabott admin menü, amiben otthonosan mozoghatsz. Na de nagyon eltértem.
A reklámokról annyit, hogy igazán hatásos védelem nincs ellene, főleg mióta megjelentek az új körüzibot luák. Azok már nem egy bot névvel dolgoznak, hanem mikor eljön a reklám küldésének az ideje akkor beléptetnek egy "reklam" nevű usert. Igenám, csakhogy minden egyes reklámnak más a neve és így elég nehéz ignore listára helyezni őket. Főleg, hogy 1 másodpercig tartózkodnak a hubon.
A leghatásosabb megoldás: Nem zárod be őket, hanem kis méretre helyezve leteszed és így többet nem ugrik be és nem zavar meg.MOD: Strong DC++ 2.03 két napos futás után, 15 hubon való tartózkodással (ebből 10 OP), 80 giga megosztással, aktív fel-le töltésekkel 24 mega memóriahasználat 0 és 1% közötti CPU használat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Eredeti játékok OFF topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- Hálózati / IP kamera
- OTP Bank topic
- Formula-1
- Egyre jobban hisz az AI-képes szemüvegekben a Meta
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest