- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
Érdekes kérdésem lesz és szerintem választ se fogok kapni rá, de próba szerencse.
Ha egy szolgáltató DC hubok bérbeadásával szeretne foglalkozni LEGÁLISAN, akkor milyen pontokat kellene mindenképpen tartalmazzon az ügyfelekkel kötendő szerződés?
Próbáltam neten szerződésmintákat keresni, de nulla találat. Gondolom jó néhány pontban megegyezik mondjuk egy seed szerver szerződésével, de biztosan akad 1-2 olyan kitétel, ami ebben az esetben más.
Jogász kellene ide tudom, de előtte azért szerencsét próbálok
-
The DJ
addikt
Nekem sincs atomtápos gépem, csak tudni kell melyik kliens a stabil és bugmentes. A Strongból voltak az RC10 előtti kiadások, amik tele voltak fejlesztői hibákkal és memory leakekkel, de kijött az RC10 és az orvosolta a gondokat. A 2.03 is ilyen. Stabil és mivel nem volt gondom vele marad, amíg ki nem jön egy még kiforrottabb
"Az apex és strong eleve kizárható, mivel a strongnak eleve nincs ignore listája"
Már hogy ne lenne?
Az Apexet sem szólom le, de egy egyszerű usernek elég a sima DC++ is vagy ha kicsit jobban ért a dolgokhoz akkor Strong. Én nagyon rég óta vagyok OP több nagy hubon is és az ilyen hiperszuper turbós OP klienseknek sose láttam sok értelmét. Persze ez magánvélemény, de én eddig még mindent meg tudtam oldani a Strongon, a lényeg az hogy egy hub jól legyen konfigurálva és legyen egy semélyre szabott admin menü, amiben otthonosan mozoghatsz. Na de nagyon eltértem.
A reklámokról annyit, hogy igazán hatásos védelem nincs ellene, főleg mióta megjelentek az új körüzibot luák. Azok már nem egy bot névvel dolgoznak, hanem mikor eljön a reklám küldésének az ideje akkor beléptetnek egy "reklam" nevű usert. Igenám, csakhogy minden egyes reklámnak más a neve és így elég nehéz ignore listára helyezni őket. Főleg, hogy 1 másodpercig tartózkodnak a hubon.
A leghatásosabb megoldás: Nem zárod be őket, hanem kis méretre helyezve leteszed és így többet nem ugrik be és nem zavar meg.MOD: Strong DC++ 2.03 két napos futás után, 15 hubon való tartózkodással (ebből 10 OP), 80 giga megosztással, aktív fel-le töltésekkel 24 mega memóriahasználat 0 és 1% közötti CPU használat.
-
The DJ
addikt
OP-os kliensnek csak akkor van haszna ha valahol OP vagy ellenkező esetben nem sok értelmét fogod látni. A gépigénye meg szinte semmivel sem több, mint egy rendes kliensnek, még ha tele is van pakolva scannelő vagy user ellenőrző luákkal akkor sem. Zion Blue-t használtam sokáig, de nem vettem észre semmi egetrengető memória vagy procihasználatot, pedig volt hogy hetekig ment restart nélkül.
Ha okos és megbízható többszálas kliens kell akkor Strong DC++ 2.03.
-
-
The DJ
addikt
Alibi vagy nem, én már jóideje csak a társaság miatt járok fel és nem egy olyan emberről tudok aki szintén így tesz. Oké, nem tagadom, néha ha nagyon kell valami akkor töltök, hiszen ezért született meg, de NEM csak töltésre való. Ezzel az erővel ott a bittorrent, az CSAK töltésre való. Az ultraparaszt kijelentés szerintem pedig nem arra célzott, aki letölt, hanem az olyanokra, akik netlimiterrel korlátozzák a 4MB-es feltöltésüket úgy, hogy 1kb/s-el csordogáljon valami, vagy azokra akik 100 hubon vannak fenn 1 slottal. Ez nem fer. Ha mindenki így viselkedne akkor senki nem tudna tölteni... Vannak szabályok és ezeket be kell tartani, aki akar chatel, aki nem az nem, de azt jogosan várhatja el az ember, hogy aszerint használja mindenki a programot, ami annak a megfelelő rendeltetése.
-
The DJ
addikt
Van abban igazság amit írsz, a tendencia amerre haladtunk nem éppen nevezhető pozitívnak. A 3-4 ezernél több fős hubokon nem igazán lehet már társasági életet élni, mindenki csak kérdez, írja a baját, mért nem megy a letöltés, mért nem műkszik a kereső, hol találok cracket, kinek van meg ez meg az... Amikor a 600. ember kérdezi ugyanazt akkor már az OP sem biztos, hogy higgadtan válaszol. Aki pedig csak beszélgetni szeretne az nem jut szóhoz és a többiek le se tojják. Ezért szeretem a kisebb hubokat, 600 főstől 2 max 3 ezer főig. Ott még lehet beszélgetni, a miénkben pedig az a jó, hogy kialakult egy állandó társaság, akik mindig csinálják a hangulatot, beszélgetnek és ezzel a többieket is vonzzák a main chat felé. 1-2 jópofa lua még többet dob a dolgon
Bár ha nem lenne ilyen jó a társaság és nem lennének fenn barátaim lehet hogy én is kiábrándulnék egy idő után.
-
The DJ
addikt
Hmm...eddig furcsa mód elkerülte a figyelmem ez a topik, pedig a DC az egyik, amit már nagyon rég óta űzök. 2 és fél, 3 éve vagyok OP kisebb-nagyobb hubokon (mostanra már inkább ADM meg Master
) és én aztán tudom mi megy ott.
De ezeken kívül még mindig úgy vélem, hogy megéri, ha másért nem akkor a társaságért és a jó hangulatért. Hihetetlen engem mennyire meg tudott ragadni ez a világ, azóta 5-6 olyan barátot szereztem onnan, akivel mindig összejárunk és igazán jó hangulat is van felénk
A stupid-dc.hu-ra minden 2. hsz mehetne általában, fenn is vagyunk párszor
Sok sok embert megismertem, sok érdekes dolgot tapasztaltam és már azt hiszem nem tudnám csak így ott hagyni. Túlságosan kötődöm
Ha lehetne rekizni most beírnám az egyik hubot ahol mindig jó a hangulat, de mivel nem lehet ezért nem teszem.
A letöltésről meg csak annyit, hogy tényleg sokan korlátoznak, tényleg sokan csak tölteni járnak fel, de nem mindenki ilyen. Oké, a minap kidobtam egy tagot, akinek a tagjében látszott, hogy 100 hubon van 1 slottalDe eddig én bármit kerestem mindig rátaláltam és le is tudtam tölteni...
PazsitZ: A legtöbb HUB szabályzatában benne van, hogy a Mein Kampf és egyéb hasonló felekezeti olvasmányok, képek, videók, dokumentumok megosztása Tilos.
[Szerkesztve] -
The DJ
addikt
Van egy elég idegesítő problémám az új RC10-es Strong DC++ al.
A mai napig teljesen meg voltm elégedve vele, töltött szépen rendesen (passzívban)
Ma belépek a szokásos hubjaimba fel is csatlakozik rendesen.
A download queue-ben lévő fájlokat kezdené el tölteni, amik tegnap félbemaradtak, meg újakat is, de a connecting után azt írja, hogy ''Connection Timeout''.
Ugyannannál a usernél is írja, akitől tegnap letöltöttem kb. 5 gigát.
Az IP címem nem változott, a beállításokban nem piszkáltam semmit.
Csak letöltöttem a Netlimitert és uninstalláltam a Cfosspeedet...
Szerintetek miért nem akar tölteni és mit próbáljak beállítani?
Előre is thx! -
The DJ
addikt
Egyre többször olvasom a DC-n, hogy ''én 100k-val, meg 150-el töltök''...
Ez csak kamu, vagy tényleg lehet ennyivel?
Nekem eddig a max. 40k volt (Strong DC, 512/256, Passive)
Vagy valamit be kell állítanom, hogy gyorsabb legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 06.05
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 üzleti notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest