- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
evil1023
csendes tag
válasz
Apollyon #3764 üzenetére
Perszehogy az előrelefoglalással van probléma. Eddig amennyit letöltött, annyit foglalt. Most meg elindítok 5 letöltést, és áris elfogyott az összes hely, miközben semmit nem töltött le. Közben megnézegettem a menüket, és ez a verzió már többszálas, de ha kiveszem a többszálas engedélyezést, akkor is lefoglaalja.
-
Dilikutya
félisten
válasz
Apollyon #3611 üzenetére
FTP/MSN feltöltéseknél szoktam használni, megosztani a sebességet. Esetleg csak simán FTP-nél hagyni némi upload-ot a böngészőnek, ugyanis tapasztalat, hogy maximális feltöltésnél a Firefox lassabban tölti be az oldalakat. ADSL, 30k-s uploaddal, szóval kell a kompromisszum.
Azt, hogy a futó Netlimitert kijelzi a DC, tudom, nem is szokott futni a háttérben sem, ha megy a DC. De akkor is kidobnak, ha nem fut (és nem, a tálcán sincs az óra mellett...). Ez kicsit bosszant, mert hadd döntsem már el, milyen programot használok, a kettőnek semmi köze egymáshoz, nem is lehetne, hisz nem fut...
Ez az Apex mit tud? Illetve mivel tud többet a normál StrongDC, mint a Lite? Igazából a Lite is jó nekem, nem sok funkciót használok ki a kliensekben, nekem elsősorban a többszálú letöltés a lényeg. Tudom, hogy van, ahol azt is tiltják, de hát kapják be, én nem fogok 1 szálon szopni a sok kretén szétkapcsolgatós meg lekorlátozós userrel, ha lehet, töltöm 10 szálon. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollyon #3608 üzenetére
Szerintem ikonokat egy egyszerű felülírással cserélheted a régire, ha azok kellenek.
Az oldalon meg leírták, hogy a 0.4-re nem rátelepíteni kell, hanem csak rámásolni az exe, meg a pdb fájlt, minden maradhat a régi...
A változás lista is kintvan, az angol fordítást inkább kihagyom, nézd meg az oldaon...
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Apollyon #3552 üzenetére
strongom van. Nem idő kérdése. 3 éve csinálom, szerveremen is fut nem 1 nem 2 hub. Nem a jogvédőkkel van itt a gond, a megoldás szerintem baromi egyszerü lenne.
1. minimum annyi slotod van, amennyi hubon vagy
2. ha nincs szabad slotod, maximum a pártba léphetsz be
3. kliensbe beépitett speedtest, mint az All Seing Eye-ba, ami meghatározza a max feltöltésedet, ez alapján belövi, h maximum hány slotod lehet.
Végeredmény: a hubok kb fele ekkorára csökkennének, de aki bennmarad, az úgy tudna tölteni, mint a huzat.
[Szerkesztve] -
EQMontoya
veterán
válasz
Apollyon #3547 üzenetére
az zavar, h az emberek vannak 8 hubon 3 slottal. eredmény: minimum 5 hubon csak leechel. Tehát ha rákeresek valamire, nem ritka, h több10 emberből egynek sincs slotja. Nah, és ez az , ami gáz. Sajna, a magyar az ilyen faszfej nép, h ha nincs rákényszeritve, h seedeljen (lásd: torrent), akkor nem seedel, és leszarja a többit. DC minden éppeszü országban normálisan müködik, csak itt nem. Magyarország már csak 1 ilyen ország.
-
Pá
addikt
válasz
Apollyon #3428 üzenetére
Igen ezzel tisztában vagyok, de eddig sosem volt ennyire durva. 9 óra alatt több mint 300 fölösleges megát ''termeltem'' ez nem lehet csak a chat meg a keresés. Legalábbis nekem soknak tűnik.
Igaz hogy elég sok hubon fent voltam, de miután nekem is eszembe jutott ez a lehetőség leléptem párról és 3 hubbal sem lassult be a fölösleges adatáram. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollyon #3364 üzenetére
Nálam muszály volt lekorlátozni uploadot, a DU Super Controler progi gond nélkül leszedi DC, torrent, emule meg minden le/feltöltési sebességeit, és a hubok sem látják... Ez már csak azért is jó, mert a letöltés nemtudja elérni nálam a 320K-t, ha megy melette 50-60K felfelé, de amint lteszem korlátot 20-30k-ra, azonnal megnő a letöltésem...
A behalós dolgok meg akkor nálam valszeg nem DC hibái, mert eddig minden strong alapú DC-vel csinálta, majd megnézek később egy másik fajta DC-t... -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollyon #3361 üzenetére
Igen, néha kiír picit nagy számot, de átlag nálam csak amíg beáll a kapcsolat...
Nálad nemvolt olyan, hogyha megy a strong, és van letöltés, akkor pl. gép behal egy-egy weboldal betöltésekor? Mert régebben is használtam strongot, de akkor nemvolt bajom vele...
Egyébként valóban fullos ez a verzió! -
Pá
addikt
válasz
Apollyon #3288 üzenetére
Tom. A verziófrissítés már rég tervbe van véve, csak előbb még be akartam fejezni az éppen folyó letöltéseimet. Úgy tudom az RC10 ilyen szempontból nem kompatibilis a legújabb verzióval.
szerk: mondjuk az éppen folyó letöltéseimet így is be tudom fejezni, más kérdés, hogy így a többiek nem tudják rólam befejezni az övéket
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hálózati / IP kamera
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 8300 mAh, maradhat?
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest