- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Magisk
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
1.46-os proci, 256 mega memória. Na én ezt értem a nem atomtápos alatt.
"Már hogy ne lenne?"
Ja hogy a /ignorelist -re gondolsz? De oda csak úgy veheted fel a usereket (persze botokat nem), hogy a nevére jobb klikkelsz és ignore user. Szerintem ez csak ideiglenes, mivel sehova nem menti el a neveket. Tehát gyakorlatilag semmit sem ér. Hozzáteszem 2.05-tel tesztelve.
"egy egyszerű usernek elég a sima DC++"
Aki két napja kezdte, annak biztos. Én is ezzel kezdtem. Csak mikor kezdtem rájönni, hogy hát az rohadtul nem buli, hogy háromszorosára nő a pingem a feltöltések miatt, akkor kicsit elgondolkodtam. Mindazonáltal még korlátozva is toronymagasan többet töltök fel, mint le.
"az ilyen hiperszuper turbós OP klienseknek sose láttam sok értelmét"
Azoknak én se. Na de ha van egy valami benne, aminek látod értelmét, akkor vagy azt használod vagy használsz másikat és lemondasz az adott opcióról.
"A reklámokról annyit, hogy igazán hatásos védelem nincs ellene, főleg mióta megjelentek az új körüzibot luák. Azok már nem egy bot névvel dolgoznak, hanem mikor eljön a reklám küldésének az ideje akkor beléptetnek egy "reklam" nevű usert. Igenám, csakhogy minden egyes reklámnak más a neve és így elég nehéz ignore listára helyezni őket. Főleg, hogy 1 másodpercig tartózkodnak a hubon."
De van. Én már megtaláltam és nem ignore listre helyezéssel oldja meg a problémát. ;)
"Nem zárod be őket, hanem kis méretre helyezve leteszed és így többet nem ugrik be és nem zavar meg."
Ez a lehető legrosszabb, mert ha valakivel privizel, akkor ha kell, ha nem akkor is jönnek ezek a szarok és azt hiszed, hogy az illető írt neked, holott egy újabb fos jött.
"Strong DC++ 2.03 két napos futás után, 15 hubon való tartózkodással (ebből 10 OP), 80 giga megosztással, aktív fel-le töltésekkel 24 mega memóriahasználat 0 és 1% közötti CPU használat"
Mákos tészta. Feltöltésekkel hogy állsz? Hány slotot szoktál nyitni? Mert nekem eddig rsx++ 128 mega memó, strong dc 100 mega körül, apex 70 mega. 8 hub, 8 slot, majdnem nonstop feltöltéssel és csak 6 giga megosztással. és emellé még vedd figyelembe a fenti adatokat.
-
cocka
veterán
Jó hát ez a te véleményed. Nekem nincs atomtápos gépem épp ezért, ha fut a dc, akkor azt érzékelni szoktam.
"Ha okos és megbízható többszálas kliens kell akkor Strong DC++ 2.03."
Akkor már inkább Apex 1.0.0 Beta 4, de ha ragaszkodsz a Stronghoz már kijött a 2.05-ös is.
Egyébként meg itt arról volt szó, hogy van-e olyan többszálas kliens, ami viszonylag keveset zabál és tiltható benne az összes reklám is.
Az apex és strong eleve kizárható, mivel a strongnak eleve nincs ignore listája, az apexnek van, de nem tilt opokat és botokat vagy reklámokat. (az ignore messages from the hub vagy bot meg megint csak félmegoldás, mivel továbbra is küldözgetni fogják a PM-jeiket)
-
polip
addikt
én is opkodtam pár éve, ha visszaolvasol le is írkáltam...
amiért én kiszerettem a dc-ből, az pont a társaság felhigulása...én mondjuk 3 éve NEM vagyok op, előtte voltam az, az Independencen...
szvsz rengeteg ultraparaszt keveredett fel mostanra...gusztustalan lett mára már
tökmindegy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Asztalos klub
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Fali konzol lapos tévékhez
- Ismét minimalista miditorony érkezett a Fractal Design műhelyéből
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest