- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ballington
addikt
válasz
ballington #3691 üzenetére
apexdc-vel működik...nem értem, próbáltam teljes strong 2.0.5-el, legújabb strongdc lite-al, nem tudtam tölteni
bár ez a fekete háttér nekem jobban tetszett -
ballington
addikt
addott a következő:
vista, vista tűzfal, strongdc lite, keresés megy aktív módban.
probléma, h nem tölt le
pedig fenn van a bcdc++ is, azzal megy a letöltés is.
tűzfalnál engedélyezve van a strongdc lite
valakinek van valami 5lete? -
ballington
addikt
még egy két dolog:
ha strong dc-m van, (most nem de lehet), és olyan hubon akarom használni, ami tiltja, akkor ezt ki lehet küszöbölni valahogy?előbbi kérdésemre jó a cfosspeed? mégegyszer: kábeles netem, van, NEM adsl.
-
ballington
addikt
5M/768k-s cabeles kapcsolatom van.
szeretnék egyszerre dc++-t meg torrentet is használni, de ha torrentezek, tizedére esik vissza a dc-ben a töltés, pedig torrenten egy filmet szedtem, az is csak 70 k-val szedte az 500 helyett.
van erre valami szinkronizáló, vagy optimalizáló progi, hogy ilyenkor használja a teljes (vagy majdnem a teljes) sávszélességemet? -
ballington
addikt
hy..chello-t hogy lehet faszányosan beállítai, menjen aktívban?
-
ballington
addikt
Melyik BCDC++ volt a színes? Nem a 0.4034?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Parfüm topik
- HBO Max
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Klaus Duran: 2025 dude
- Anime filmek és sorozatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen autót vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest