- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr_knight
senior tag
Szia !
LDC++ vagy StrongDC++ ezek többszálú programok ami azt jelenti, hogy egyszerre több emberhez is tud csatlakozni így megnöveli a letöltési sebességet, viszont pár hubon nem szeretik. Az ismert és népszerű hubokra felengednek mindkettővel.
Az LDC++-ról annyit mondanék, hogy nálam nagyon stabilan működik és nagyon jó kis dc. Az LDC++-ból eddig 2 kiadás volt, ha jól tudom.
StrongDC++-ról meg annyit, hogy néha-néha beszokott fagyni, inkább akkor mikor egyszerre sok mindent töltesz és közbe keresel mellette. Amúgy, ha egy albumot elkezdesz leszedni akkor ok nélkül nem hiszem, hogy le fagy. Ja, még egy ! A StrongDC++-hoz van pár patch ami hasznos lehet pl.: 30 slot egyszerre meg ilyenek ezeket itt találod meg: [link]
StrongDC++-ból több verzió van azon belül meg több kiadás avagy változat.
Van egy sima RC9 Fixed2 ami egy stabil verzió szerintem.
A másik pedig az RC10 CVS kiadások amik eleinte nem voltak annyira stabilak. De az utolsó 132-es build az nálam stabil volt, pedig én szoktam sokat használni a DC-t.
StrongDC++ letöltése: [link] ( patch-ek is ott vannak fent )
StrongDC++ magyarosítás: [link]
LDC++ letöltése: [link]
LDC++ magyarosítás: [link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kuponkunyeráló
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Plazma TV topic
- Windows 10
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest