- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
mauimagic
senior tag
Én világ életemben sportoltam, állóképességi sportokat, de mindig csak hétvégi harcosként, hétköznap max 1-2 rövid bringa. Viszont mindig "nyélgázon" mentem.
Március elején kezdtem a pulzus alapú edzést, a 2-es zónával egy hónapig szenvedtem az útvonal választásokkal, annyira lehetetlen volt a zónában maradni (montin).
Már most is érezhetően gyorsabb vagyok, elkezdtem fogyni, ugyan csak 3 kilót, de zsírból látványosan fogytam, gondolom felszaladt izom is. Utoljára 15 éve volt ekörül a súlyom, akkor bringásfutár voltamEgyértelműen a sok hosszú, alacsony intenzitású edzésnek tudom be a súlycsökkenést, mivel a diétám junkfood alapú, max a cukros üdítőket néha sikerül elhagyni
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Revolut
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- TCL LCD és LED TV-k
- Aggódik az NVIDIA, mert egyre jobb AI terén a Huawei
- Haditechnika, harcászat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gumi és felni topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 1TB SSD Quadro T1000 W11
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest