Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ZavaBalazs

    őstag

    sziasztok!

    michelin dynamic sport külsőket használok jelenleg az országútin, viszont múltkor azt néztem, hogy a hátsó már kezd síkra kopni középen. kezdésnek megcseréltem őket, most a kopott van elöl, de nem tudom, mennyire csereérett ez így már. mindenesetre az utódot elkezdtem keresni, michelin lithion 2 jobb vétel lehet? 25mm gondolom kicsit jobban nyeli a göröngyöket (meg sűrűbb a szövete, múlt hónapban volt pár defektem, mondjuk többnyire felütésből :DDD ), összehasonlítás alapján meg a lithion 2 gördülési ellenállása azonos méret esetén kisebb, szóval abban lehet a szélesebb gumi ellenére is ugyanott lennék. egyéb tipp ilyesmi árkategóriában? piros oldalfal erősen ajánlott. :B

    másik, gondolkodom egy egyik oldala taposó (munkába), másik oldala spd pedálon, illetve hozzá cipőn. nem szeretném ilyen üzemmódban nyomni, szóval valami olyan kéne, amiben lehet sétálni is szteptánc nélkül. ezeket a belépő szintűeket néztem decathlonban: RC 100, MTB expl 100, menni mindkettőben tudtam, az MTB-s kis túlzással sima utcai cipő érzet, az országúti kicsit nehézkesebb, viszont a merevebb talp gondolom jobb biciklire. a stopli egyikből se lóg ki lefelé, ugye? szabad ilyet venni, vagy felejtsem el?
    pedálból egy shimano pd-m323-at néztem, gondolom ezek alapból úgy vannak súlyozva, hogy a becsatolós oldala legyen fent?

    wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban

Új hozzászólás Aktív témák