Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
syberia
veterán
válasz
belaazallat
üzenetére
Az a helyzet hogy már megvettem a váltót (zsír új 4k, nem tudtam kihagyni) de talán nem bukok rajta ha mégis el kell adnom, a láncvonalat le kéne mérjem hátha...

-
belaazallat
addikt
válasz
syberia
üzenetére
Ugyanebbe a cipőben járok, mint Te, van egy majdnem full 9-es rendszerem a trecking bringámon. Deore 510- váltókarok, 510-es hátsó váltó, deore MT60 négyszög tengelyes hajtómű, és egy meghatározhatatlan első váltó. Vettem egy deore 510-es első váltót, de nem volt jó, nem lehetett beállítani rendesen. Sajnos vissza kellett raknom az eredeti váltót.
-
syberia
veterán
válasz
pengemetal
üzenetére
Milyen típusú bringán cserélted?
-
pengemetal
aktív tag
válasz
belaazallat
üzenetére
Na a láncvonalra nem gondoltam!
Nekem mazlim volt, nem kellett kozepcsapagyat cserélni! -
syberia
veterán
válasz
pengemetal
üzenetére
Akkor van okom bizakodni
köszönöm a válaszod, Tomi_Sci kollégának is!(#18493) belaazallat: ezt szomorúan hallom, a középcsapágy ugyan már 6 éve a helyén van de semmi baja, próbálkozni sem érdemes a jelenlegi konfiggal?
-
nauro
aktív tag
Na még egy kérdésem lenne a paripa választáshoz. Ma voltam boltban, csak a 26os Cube Attentiont tudtam megnézni, valamint egy másik 27,5"est a méret miatt. Itt tűnt fel, hogy míg a 26os Attention-ön van Pop Lock, addíg a 27,5"-en nincsen. Pontosan:
26: Rock Shox XC 28, TK, PopLoc, 100mm
27,5: Suntour XCM H-LO 27,5 Disc
Mennyire fontos ez a tulajdonság? Ilyenre országútinál nem kellett figyelni
Még nagyon agyalok a két kerékméret között..
Bocsi a sok kérdésért, de biztosra akarok menni... -
belaazallat
addikt
válasz
syberia
üzenetére
Hali! Nem lesz jó!
Az első váltód, jelenlegi 47,5-es láncvonalhoz való, amit venni akarsz az 50mm-es láncvonalhoz való, az a hiányzó 2.5mm az pont arra elég, hogy ne tudj kistányérra leváltani. Ha cserélni szeretnéd, akkor közép csapágyat is kell cserélned, hogy a hajtómű 50mm-es láncvonalra kerüljön.
-
10 sebis lánc kompatibilis-e egy 9-es koszorúval?
CS6700-as Ultegra koszorú (10-es), vagy egy CS7700-as Dura (9-es) a jobb? Mert azon a kereken amit használni akarok pont a 9-es van, a láncot meg képtelen vagyok szétszedni

Meg a fő kérdés, hogy az Ultegra első váltó ami eddig 9-es rendszerrel volt használva, használható-e 10-es lánccal?
-
syberia
veterán
válasz
pengemetal
üzenetére
Gondolom a lánc is 8-as volt

(#18488) Tomi_Sci nálam fordítva kéne jól működjön: 8-as lánc 9-es első váltóval
-
-
syberia
veterán
1 gyors kérdés: Deore első váltót szeretnék a bringámra, de a specifikáció szerint 3X9 hajtáshoz való, nekem 3X8 van.

-
lsebestyen
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Na most voltam a szerelonel, mondta h nincs semmi gond a merettel, szokjam meg, illetve a kormanyt majd csereljem ki egy kompaktra es akkor tökéletes lesz.

-
lsebestyen
addikt
válasz
Zola007
üzenetére
Igazából ahogy lefotóztam rá sem ültem...Most beállítottam, nyerget lehető legpontosabban beállítottam, a pedálhoz képest is minden szög passzol, legurulok a szerelőhöz, aztán megmondja, h mennyivel rövidebb stucni kéne. Az előző outim is 60as méret volt, és tökéletesen be tudtam állítani, csak ott rövidebb volt a kormányszár.

ps.: utálok külsőt cserélni

-
anorche1
őstag
Ha már a kormány és a nyereg szóba jött:
Elkezdtem magamra konfigurálni az oútit. Neten utána olvastam, és elvileg akkor jó a nyereg beállítás, ha a sarkamat rakom a pedálra, és a legalsó állásban sem csúszok le oldalra, a csípőm nem kerül lejjebb. Viszont nekem érzésre így nagyon lent van az ülés, vagy csak a magasabbhoz lettem hozzászokva? A másik, hogy a nyereg mennyire legyen előre-hátra tolva. Elméletben akkor jó a beállítás, ha hajtás középen áll (pedálok 3 és 9 órára néznek), és a térdem alatt lelógatva egy ingát, a pedált megfelezi. De a nyereg legelőrébb tolt állapotában sem jó.
De mindenek előtt, ti hogy állítjátok be a nyereg magasságot? Ezzel sarkos módszerrel, vagy valami állandóval szorozva, vagy érzésre? -
Zola007
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
Én abban sem vagyok biztos, hogy az a váz a te méreted
Itt az ideálishooz képest kb 70mm kompenzációról beszélünk, mi már majd 2 méret -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
lsebestyen
üzenetére
ha messze van a kormány azt nem a nyereggel kell megoldani!!
-
lsebestyen
addikt
válasz
---Lasali---
üzenetére
Csak próbálgatom itt a dolgokat, de lebeszéltek róla, szóval kell vennem egy rövidebb stucnit..Nincs valakinek egy? 31.8-as befogóval kéne ahead...
90mm-re gondoltam. -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
lsebestyen
üzenetére
Mi ez a triatlonos beállítás?

-
fpeter07
veterán
A szponzor tuti nem örült ennek a győzelemnek: [link].

-
Zola007
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
dettó
én is most cserélem rövidebbre, vettem használtan egy 75-öst
sokat nem várok tőle, de ha beválik a méret, akkor veszek megint egy komolyabb Ritchey stucnitApropó: Lesz egy keveset futott Ritchey Pro 4-Axis 120mm-es stucnim eladó, árát majd megálmodom, de addig is lehet érdeklődni. Hirdetéseim között pedig találtok egy Kellys Ultraform Pro Race nyerget, 135mm széles, van benne vagy 10km, versenynyereg, így nem igazán az én méretem

-
Zola007
veterán
válasz
lsebestyen
üzenetére
régen is használták így mikor még nem volt ilyen bringakánaám típusokból és méretekből.
Azonban abban már nem vagyok biztos, hogy ezt az alu vázak csövezése is tolerálja hosszú távon.
ekkora kompenzáció szükséges?
mekkora a stucnid? -
lsebestyen
addikt
Halihó! Így h mára lebetegedtem, volt időm gondolkodni, és erre jutottam

Kérdés pedig, az h ezt így lehet használni? Ugye megfordítottam a nyeregcső állását, és így nyertem elég sok centit. De ha így nem lehet használni akkor kénytelen leszek venni rövidebb stucnit, vagy olyan nyeregcsőt ami nem nyúl így hátra. Nos?

-
lorcsi
veterán
ezt most találtam:
http://www.kenyi.hu/szerintem mehetne első hsz-ba...
-
dqdb
nagyúr
válasz
Zola007
üzenetére
Ennyire nem általánosítanék, sok függ a konkrét külsők gördülési ellenállásától. Tél elején került fel a bütykös 2,5 baron használt 2,25" Nobby Nic (elöl) és 3 baron használt 2,1" Racing Ralph (hátul) helyére 4 baron használt semislick 1,75" TravelContact (aszfalton az oldalsó bütykök nem szólnak bele a képbe), és maximum 2-3 km/h-t gyorsultam. A legnagyobb változást aszfalton az irtózatos traktorhang eltűnése jelentette. A teljes képhez hozzátartozik, hogy a Racing Ralph és a Nobby Nic aszfaltos gördülése a bütykök ellenére legendásan jó.
Hamarosan cserélek vissza, kíváncsi leszek a másik irányban tapasztalható változásra.
-
-
Syd69
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Az enyémek (sima+sl) 3-4 évesek, még hozzá sem nyúltam...
-
Mondtam már, hogy tele a cipőm a biciklikkel?
Az egy dolog, hogy átraknám az ultegrát a bicajra a campa helyére, erre az első váltó bilincs-mérete nem stimmel...
Komolyan agyam leakad... -
válasz
---Lasali---
üzenetére
rossz a szmájli...
<-- ez helytállóbb ebben az esetben 
-
deicide
veterán
válasz
---Lasali---
üzenetére
Nem mertem kipróbálni, de ezek szerint Neked akkor van ilyen "élményed".

-
deicide
veterán
válasz
Gizmo94
üzenetére
Azért terepre mész vele, vagy aszfalton fog ledarálódni róla a teljes mintázat?

Ja, más, nemrég estem a fitness bringával, érdemes figyelni a külsők állapotát. Tükörradiálra kopott és egy teherautóról az útra szóródott sóderen úgy elterültem, mint a béka. Ugyan nem tudom, hogy új gumival is ez lett volna-e, nem próbálnám ki az új külsővel ugyanazt a manővert, de nagyobb eséllyel megúszhattam volna. Akit érdekel, Continental Sportcontact 32-622 volt és 8000km-t bírt. Ha nem kell kanyarodni, még jó lett volna, de az életem azért fontosabb, mint ezen spórolni.
-
313313
addikt
válasz
Osiris
üzenetére
Quickkel annyi baj lehet, hogy 1,5"-es a fejcső mérete, ahhoz nem igazán van olyan választék, mint a normális 1 1/8-hoz. Nekem emiatt nem igazán tetszik, másrészről a felszereléshez képest sokallom érte az árat.
Szerk: Lasali: utána láttam, hogy Cannondale, amit azért meg kell fizetni...
-
Osiris
őstag
Mindennapos városi használatra és hétvégi túrákhoz szerintetek megfelelő lenne egy cyclocross gép?
Konkrétan ezt néztem ki:
Merida Cyclo Cross 3 2014Az ok, hogy nekem az országúti bringák jobban tetszenek az mtb geometriájú gépeknél, de időnként azért szeretnék lemenni az aszfaltról túrák alakalmával.
A másik amin gondolkozom (és valószínüleg ez lenne a kényelmesebb), de sokkal kevésbé tetszik:
Quick CX 2 2014Működhet az elképzelésem a Meridával? Vagy van ebben az árban jobb cyclocross bringa? Esetleg felejtsem el, hogy munkába járni meg hétvégi túrákra ilyen bringát vegyek?

(Jelenleg egy ss csepel royal4*-al közlekedem de most már szeretnék valami komolyabb váltós bringát, amit hosszútávra vennék és mindenféle terepre használnék.) -
deicide
veterán
válasz
Zola007
üzenetére
Az MTB-k jelentős részén tök feleslegesen van 2.1+-os gumi

Én azért most, hogy javul az idő, azért már inkább csak terepen megyek vele, amíg nyálkás idő volt, addig zúztam csak aszfalon, de a városi betyárok nagy része erőlködik széles gumival feleslegesen. Vagy csak erősödni akarnak.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Zola007
veterán
válasz
deicide
üzenetére
nem mindegy

szerintem egy kemény keverékű 1.5-s aszfaltgumi és egy tak0ny 2.1-es terepgumi között ugyanazon a bringán átlag júzernek aszfalton jelent akár 7-8 km/h-t is a gumi
Városban is látom hányan szenvednek reggel hideg izmokkal, ízületekkel 2.1-2.25 gumikkal úgy, hogy látszik, a gép soha nem látott terepet.
Ha nem lennének ráadásnak notórius padkázók, akkor elég lenne egy 1.3- 1.5-s slick is -
Zola007
veterán
válasz
deicide
üzenetére
bütykös terep és aszfalt gumi között nagyobb különbség van mint 2 hasonló, de eltérő méretű között
szerintem nagyobb a különbség, 5 km/h körül saccolnám
Nekem ennyit jelentett kb a 2.1 bütykös és az 1.9 land cruiser között, akkor egy 1.4 valószínűleg még többet, mindkettő MTB, hasonló geoval. -
deicide
veterán
válasz
sssent
üzenetére
Ez pontosan így van, annak idején az MTB --> Fitness között a legnagyobb különbség a 42/12 vs 52/11 volt, de ahogy írod, ehhez is az kellett, hogy az MTB 42 fogához már túl erős voltam, nagyon kellett pörgetnem, azt meg nem szeretem. Most meg a fitnessel 60-as pedálfordulat környékén lehet 33-al menni, ez az MTB-nél majd' 80-as CAD.
-
sssent
senior tag
válasz
Zsolt_974
üzenetére
Ha mindkét kereket cseréled, az geometriailag csak egy eltolás: a szögek nem változnak, csak jó messze leszel a földtől. Persze nem eléggé, hogy ott ritkább legyen a levegő
. Ezzel mindössze annyit érnél el, hogy azonos áttétel és pedálfordulat mellett egészen kicsit gyorsabban haladhatsz, viszont ehhez több erőre is lesz szükséged. Tulajdonképpen csak az elméleti végsebességedet növelnéd, gyorsabb csak akkor leszel, ha a mostani legnagyobb áttételedet már túlpörgeted. Kerékcsere helyett egy 48-as hajtóművel nagyjából pontosan ezt érnéd el, valószínűleg olcsóbban, változatlan középcsapágy-magassággal. Az outi-k legnagyobb fegyvere pont a geometriájuk, és az ebből adódó alacsony légellenállású üléspozíció. Montiból csak eladás útját tudsz outit csinálni.Jobban belegondolva - ki lehetne próbálni, hogy csak a hátsó kereket cseréled nagyra. Hajtás szempontjából a fentivel azonos, laposabb üléspozíció, kevésbé emelkedő középcsapágy. Ha véletlenül meg találod csinálni, letagadom, hogy ilyet írtam

-
deicide
veterán
válasz
Zola007
üzenetére
Jó, nyilván kicsit más szinten, de ugyanaz lesz, mint nálam, vagyis gyorsabb lehet a vékony kerékkel, de nem annyival, hogy megérje a ráfordított összeget. Saját tapasztalat, az mtb-m és az outim között kb 6-7km/h különbség van, ha mindkettővel nyélen megyek, ezért a kerékből adódó különbség 2-3km/h lehet max.
-
rootkiller
őstag
válasz
rootkiller
üzenetére
Ellenben a másik vége szinte azonos (1.36 vs 1.39).
-
rootkiller
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Hmmm, 50/12 a vége?
A másik meg 34/25..., hát nem baráti, el kell felejteni minden olyan outi sort ami nem 11-el kezdődik. És ha már kompakt akkor a 11-23 is belefér a buliba.Így hatalmas a differencia az én 53/11-em és a te 50/12-t között, 4.81 vs 4.16 arány, amikor én 50-el pörgetem, te azonos pedálfordulattal 43.2-ig jutsz, ez hatalmas különbség.
-
-
Vladek83
tag
válasz
---Lasali---
üzenetére
Köszönöm! Kipróbálom.
-
Zsolt_974
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Valami ilyesmit csak nem szeretnék és nem is bírnák rátenni széles terepre való gumit mert ebben a formában csak is aszfalton lenne használva. Terepre megmarad a 26" kerekek.
A geometria biztos számít, de az én felhasználásom szempontjából nem hiszem, hogy az a pár mm és 1-2 fok annyit számítana. Max. heti 80-100km tudok tekerni sík terepen ha az idő engedi.A mostani Mongoose tyax ("L" méret) geometriája:

És egy Mongoose Meteor 29r ("L" méret) geometriája:

Természetesen van eltérés a két váz közt, de szerintem azért nem vészes. Persze ha valaki versenyszerűen űzi a dolgot ott biztos számít az eltérés.
Természetesen lehet létjogosultsága a feltevéseidnek, de arra mi a garancia ha vennék egy olcsóbb országútit és az sem nyeri el a tetszéseimet.Érdekesség képen egy országúti geometria:
És azért itt sem akkora a különbség igaz lentebb van a súlypont és magasabb a nyeregcső.
Üdv. Zsolt
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Zsolt_974
üzenetére
azért azt ne feledd, hogy ez nem biztos, hogy jó páros így. ha még 29" lenne a mtb mérete, esetleg jól sülhetne el a dolog, de egy 26"-os gépbe belepasszírozni a 622-es felnit nem csak amiatt necces, hogy belefér-e egyáltalán, hanem az egész geometria miatt, teljesen más szögekkel és tulajdonságokkal operál egy 26" és egy 29" gép, nem olyan biztos az, hogy ezzel nyernéd meg az ügyet.
legalábbis ezt a méretpárosítást szeretnéd, ha jól vettem ki a szavaidból.
-
Zsolt_974
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Szerettem volna kipróbálni az outit de a keret nem jött össze így ez költséghatékonyabb megoldásnak tűnik kb. 40k környékén megúsznám. A legolcsóbb országútinak csúfolt valamik is 90-100k környékén vannak.
Raktam a mtb-ra 26×1.4 gumikat így viszont nem haladós a dolog. Nézegettem, hogy "sok" hely maradt a kerék és a váz közt és innen indult az egész. Olyan maszek cyclocross öszvér a cél.
Az első teló lockout-os hátsó meg nincs. A "kos" kormány annyira nem is tetszik így maradna az eredeti.
Természetesen ha a boltba belemennek, akkor ott ki lenne próbálva, hogy az ördögöket kizárjuk.Üdv. Zsolt.
-
Tomi_Sci
őstag
-
válasz
-=RelakS=-
üzenetére
Meg sem mozdul! Hallanám ha beleérne a gumi.

Előtte ilyenem volt. De ez egy nagy kalap szar. Akkor cseréltem le amikor elmentem a környékbeli bivaly srácokkal bringázni. Néha előremenetem húzni a sort 38 -al és néztem hogy mindig lemaradnak. Persze hogy azért mert nem sok vizet és sarat fogott meg a sárvédő. Vagyis szórtam Őket rendesen.
Csak hát ugyebár 3 napos volt ez ami most rajta van, amikor is összeakadtam egy autóval a bringa úton. Ott még észre sem vettem, hogy letörte a végét, ugyanis annak örültem, hogy pont nem sikerült felborítania. Csak otthon láttam, hogy hiányzik a pálca utáni 10-15 cm -es darab.
-
Zsolt_974
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Azért volna szükségem a kerék(gumival) külső átmérőjére mert nem országútiba kerülne a kerék.
Nem fűzni szeretném a kereket, mert ez egy komplett kerék lenne csak ilyen felnivel van.
Ez egy trekking kerék tárcsafékes agyal fűzve. Most kb. 644mm ármérőjű a kerék külsővel. A váz és a mostani kerék közt van még 30mm. Így elméletileg ha az eddig emlegetett Rodi felni gumival(25-622) szerelve kb 680mm akkor van rá esély, hogy belefér.(Egy mtb-ba kerülne ha belefér.)
Üdv. Zsolt.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Zsolt_974
üzenetére
a kerék külső átmérője fix, ezt adja meg a 622. a küllő hossza sok dologtól függ, amellett, amiket írtam az is számít, hogy milyen vastag például a felni, azon a részen, ahol az anyával megfogod a küllőt. a külső átmérőből nem szabad küllőhosszt számolni, az extrém módon meghamisítja a számaid.
ez az oldal a gumira nézett külső kerületet adja meg, arra igazából sok szükséged nincs, hacsak te nem konkrétan gumi adatokra vagy kíváncsi, de egyre inkább ezt szűröm le
az mihez kell, ha kérdezhetem?(közben azt is észrevettem, hogy nem küllő, hanem külső átmérőt kérdeztél az előbb, bocsi, kicsit fáradt vagyok már...)
-
Zsolt_974
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Köszönöm a választ!
Igazából nem a küllő hosszára lettem volna kíváncsi hanem maga a kerék külső átmérőjére.
Ezt az oldalt nézegettem és itt azt írja, hogy a 25-622 gumi kerülete 2135mm ebből számolva kb 680 mm az átmérő. Csak megerősítésre lett volna szükségem.Üdv. Zsolt
-
Szakbarbár
aktív tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Tavasszal szokott lenni lomtalanítás, kirakod egy dobozban és kész. Szerintem ha leejted nem fog koppanni, olyan hamar elviszik

Vagy keresel egy MÉH telepet a környéken.Solad: én mindig azon csodálkozok, hogy a legtöbb országútin mennyire ki van húzva a nyeregcső. Nekem jó ha 5 centire van kint a vázból, pedig a vázméret megfelelő.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Zsolt_974
üzenetére
17-es a belső szélessége, ehhez papírforma 25-35 közötti szélességű külső passzol. a küllő hossza függ attól is, hogy milyen fűzési típust választasz, illetve attól, hogy milyen magas az agy pereme, nem olyan egyszerű számolni, vannak jó kis kalkulátorok a neten hozzá. ja, hogy Te átmérőt kérdeztél, srry. a standard az 2mm.
Sebi:
megkérdem a bringásomat, aztán ha nemleges, akkor méhecske. köszi

Szakbarbár:
nah igen, ez is jogos

-
lsebestyen
addikt
Öhm, lehet kicsit felül lett rögzítve a váltókar, mindenesetre, holnap viszem a szerelőmhöz, aztán megvitatjuk a dolgokat.
Stucnit is kell cserélni, ez a 120mm nekem sok.rootkiller: fsa omega integrált hajtás 50/34T,shimano 105 váltókarok, váltás, a többi zzyzx (kerék, fék, stucni, nyeregcső). A sor áttétel 12-25...Amúgy attól félek kevés lesz versenyre ez az áttétel, de majd megyek pénteken dombra edzeni, ott majd kihajtom.

(#18415) hoffman_:
A fémhulladékot pedig vidd el méhbe, vagy bringabolt szívesen átveszi szerintem. -
Zsolt_974
tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem. Erre a Rodi Blackjack T622 felnire milyen széles(23, 25, 28-622) külsőt érdemes rakni és mekkora volna a teljes külső átmérője(minél kisebb átmérő lenne jó)?
Elnézést a furcsa kérdésért.
Üdv. Zsolt
-
hoffman_
nagyúr
Sebinek gratula az új géphez itt is!

uraim, kérdésem volna

használt láncot, szerelésből maradt fémhulladékot(döglött küllők/anyák, bowdenház, stb), tönkrement fém szerszámot hova illik kukázni? nem akarom csak úgy kivágni a szemétbe...
-
Eddie141
senior tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Ismét köszönöm a válaszod!
Esetleg még annyi kérdésem lehetne (sajnos laikus vagyok), hogy ezek közül mely rugó felelne meg a Marzocchi Roco Coil R gyári rugós-tagba?
Link
Egyáltalán az eltérő gyártó lehet gond? Illetve érdemes még az X-factorból vásárolni? -
Solad
addikt
válasz
lsebestyen
üzenetére
Szimpi a masina, de biztos jól van az a kormány?

-
Runner_fxr
addikt
válasz
Eddie141
üzenetére
450-es rugó?
Ne viccelj, én 80kg-os súllyal használtam olyat! 
650 legalább. ha csapatod, akkor meg a létező legkeményebb kell, 800 körüli úgy tudom.
Nekem is van egy ismerősöm aki 125 kiló körül van, egyszer kipróbálta a stinky-m akkor 450-es rugó volt rajta, csak attól, hogy ráült a bringára majdnem teljesen összeült a tag.
Gondolom marzo 66 rcv-re gondoltál, igen van hozzá adapter, az gyárilag 203-as amúgy. Nekem volt rcv meg rc3 villám, használtam 224-es tárcsával is.
-
rootkiller
őstag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Nem rossz! Szett? Áttételi tartomány?
-
lorcsi
veterán
válasz
rootkiller
üzenetére
a gyakorlatban miylen a pumpa?
ez melyik? az 1500 vagy a 800 forints ? -
Eddie141
senior tag
válasz
Runner_fxr
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Jelenleg 450-es rugó van benne. 550-es elég lenne, vagy inkább egy ilyen 650-es?
203-mas tárcsák vannak rajta elől hátul. Marzo 66 Rcz-re lehet kapni 223-mas tárcsához pm-es átalakítót? -
Runner_fxr
addikt
válasz
Eddie141
üzenetére
Én a Stroker Trail fékekre szavaznék, kizárólag 203-as tárcsákkal, de a 224-est is megfontolnám előre, ekkora súly mellett.
A Stinky bírni fogja a zúzást még ilyen súly mellett is, baromi erős váz. Csak megfelelően kemény rugót kell használni a tagba. Levegős tagot még véletlenül se használj. -
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni:
Sajnos nem tudok dönteni, mivel csak az érem egyik oldalát ismerem, ezért a véleményetekre lennék kíváncsi.
Jelenleg egy Avid Jucy 7-es fékpárosom van, ám semmi durvára nem használom a bringát. Lehetőségem nyílt egy 2008-as Kona Stinkyt megvásárolni, amelyen Hayes Stroker Trail fékek vannak.
Melyik a jobb választás, ha csak nagyon könnyed Dh és freeride jön számításba, de alapvetően óriási súly (rendesen túlsúlyos vagyok, jelenleg 125 Kg, nyár végére terveim szerint 110 Kg kb)
Az előnye az Avidnak, hogy már ismerem a nyűgjeit és nagyon tetszene, hogy szintén fehér mint a váz nagy része. Természetesen ez közel sem döntő előny, ezért kérdezném a véleményetek. Ti melyiket hagynátok a Stinky-re?
Köszönöm előre is a segítséget! -
válasz
lsebestyen
üzenetére
pofás

-
-=RelakS=-
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- LG LCD és LED TV-k
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen széket vegyek?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

köszönöm a válaszod, Tomi_Sci kollégának is!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Hasaggymeg