Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
StLui #104530 üzenetére
Új sor vásárlása esetén én új láncot is vettem volna. Azt hittem azért cserélnéd mert elkopott a régi.
De ha csak az áttétel miatt, akkor valóban megpróbálhatod előre a kisebb lánctányért.
Az enyémre még nem tettem fel az új sort, de raktam már fel jó pár ilyen sort, mindig jól működtek.Szétszedtem darabokra a bringám, ki lett cserélve a hátsó agyban az ipari csapágy, az első agy érdekes módon kónuszos, az csak zsírozva lett, amúgy rendben van. Jövő héten jön az új Pike RC villa, kormánycsapágyat is kitakarítom, illetve kap egy szervizt a tag. Tubeless-ra alakítás, első külső csere. Fékekben új olaj. Az új Sor, lánc. Aztán indulhat is a szezon.
cozmo: Deore Shadow plus-os hosszú kanállal már 43-ig elbírja.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest