Hirdetés
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Nem lesz olcsó a Realme GT 8 Pro Európában
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicces1
aktív tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Az etióp egy teljesen más metódus, tradició.
Most még majd jöhetne a török, ahol szétforralják cukorral a szenet.
Van akinek az is isteni finom."Sima fekete nedu, kancsoban," , de a lényeg, hogy Te Domonyikán garantálod, hogy jobban ízlik.
Eddig 1 hónap alatt eljutott a kollega a kapszulás, kotyogón keresztül egy ipari presszóig, de már szerintem kinéz egy vadiúj LM mini, (bár itt sem érdemes megállni) Timemore kézi persze bőven elég lesz.és , de bullshit, azért, mert belefullad a topic, hogy 50-ből 45 hozzászólás a kávé elkészítése iránti alázat nélküli saját blogolás. (ezt szarul fejeztem ki, Te majd nem akarod érteni a lényegét)
Hogy a trópusokon menő kévét ittam, menő szállodában, a nevemre termesztett kávéból, amit hajnalban szüreteltek 10-en éves szűzlányok, és a reggelimhez meg is pörkölték, majd a mádám szolgálta fel aranyozott csészében.(ilyen finomat akarok inni itthon is) Nem baj, hogy feltehetően filter volt, én most presszón is megpróbálom)
Viszont most jó lenne valami aldis mezőgazdasági hulladék 1fontért, amin gyakorolgatok (de csapba nem öntöm ám...)
Ott van UK-ban a Hasbean, mellesleg aznap vagy másnap pörkölik a rendelésed
2nap alatt megkapja a kávérajongó, vár vele még egy hetet aztán italozhat doszt.
Teljesen korrekt, magas minőségű anyagok, 6-6,5- fonttól felfelé.Hát sajnálom, hogy leírtam (még jónéhány forumozó gondolatát erről)
de én örülnék inkább a Te szerénységet nyomokban sem tartalmazó, de kétségkívül értékes, tudás, és tapasztalat alapú posztjaidnak, és több SoundON, Verti, -ek, stb. ötleteinek, tapasztalatainak, tanácsainak.Nem beszélve azokról a srácokról akik cirka az uccsó években eltűntek sajnos.Érdemes visszaolvasni.
Merry Xmas! -sok finom kávét mindenkinek, főleg a friss aznapit!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Pebble - az átgondolt okosóra
- Gyúrósok ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Beperelte a Motorola a fél közösségi médiát
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Autós topik
- E-roller topik
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- További aktív témák...
- HP 150W töltők (19.5V x 7.7A) kis kék, kerek, 4.5 x 3.0 mm
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270M i7 7700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG ADATA 650W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest