Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
hallo,
James papa épp feldobott YT-ra egy espresso-tonic videót - még sosem ittam és nagyon megjött hozzá a kedvem, nagy tonic rajongó vagyok. van itthon épp Fever Tree, illetve kétféle P&Y kávé is, Etiop Sidamo és Black LXR.
valaki szokott ilyet készíteni, valami támpont esetleg, hogy melyik kávé mehet hozzá? egyik sem túl sötét pörkölés, bár ezt én inkább csak olvasva tudom meghatározni, mint sem készítve

ui.:
felfedeztem egy cimborám - hozzám képest előrehaladott - kávéfüggését nem rég és múlt héten volt nála egy "szessön", húzott nekem pár kávét a La Pavoni-val otthon. háááát, meg tudnám szokni
illetve volt szerencsém megnézni mit tud egy Eureka Mignon Silenzio: remek, tényleg nagyon szuper kis gép. ha továbblépnék a Graef-ről, biztos hogy ő lesz a következő.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 256GB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

illetve volt szerencsém megnézni mit tud egy Eureka Mignon Silenzio: remek, tényleg nagyon szuper kis gép. ha továbblépnék a Graef-ről, biztos hogy ő lesz a következő.