- Krikszkraksz? Nem, X Max!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bbuffy
üzenetére
ez a kék tökéletesen illik a konyhába, mert a lámpák is ilyen kékek, új, fullos (elvileg). azért vettem meg, mert ha már nyakig benne vagyok, legyen a legdurvább verzió, tényleg. drága, persze, drága, de ha olcsóbb mondjuk 100 euróval (a piros pont annyival volt olcsóbb), az nem akkora pénz, hogy ne dobnám rá, hogy akkor már valószerűtlenül penge legyen.
ráadásul van millió rugóm, tömítésem, megcsinálom mindkét gépet zenészre, aztán a pirosat majd jól eladom. vagy ha faterom rákattan, megmarad az is a családban.
dupla vagy semmi. meggyőződésem, hogy ez egy nagyon penge kávékat csinálni tudó gép lesz.
elképesztően undorodom az ulkától egy ideje... 
ha nem jön be, akkor meg sokat költöttem tanulópénzre.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Elfelejtettem a film címét
- Villanyszerelés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- EA Sports WRC '23
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- ÚJ AKCIÓS HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
elképesztően undorodom az ulkától egy ideje...