- Nézegesd az S26 család renderképeit!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
- iPhone topik
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Picit nagyobb kijelzőt, jóval nagyobb aksit kaphat a Honor 600
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Két szempontból sem lesz profi a Xiaomi 18
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Köszönöm! Én lebeszélhetetlen vagyok a Brikkát illetően, bár van amikor hetekig pihen a dobozában.
Remélem pár mérés összejön a tesut rendszereden, hátha kiderül mi a nyerő összeállítás súlyszeleppel.
Most próbáltam egy 45 fokosat, nem az történt amire vártam, gyümölcsös ízjegyek voltak, de kissé égettek, lekvárosak... (Igazából borzalmas, semmi lírai).
Szelep nélkül ízlik legjobban forró vízzel, itt nincs várakozás és folyik a kávé szinte rögtön, ha megakasztom a szeleppel, megsül. Szóval igen, szelepesnél talán a mennyiségekkel lehet játszani.
De azért még teszek egy szubjektív ízpróbát 35 fokon.
Nem tudom hány méréssel derülne ki hogyan változik az eredmény, de lehetne interpolálni, megtalálni hogy az elképzelthez képest mik történnek. Nekem sajnos csak Brikkám van a méregetésekhez meg egy szűkített gázrózsa a kombinált tűzhelyen, hogy elég kicsi lehessen a láng. De még az sem egyforma gázégőnként, a régi tűzhelyen teljesen más geometriával teljesen más eredmények voltak.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI AVATA2 Fly Smart Combo, Új, 2 év garanciával
- Akcijó Garanciális CASIO G-Shock Mudmaster GWG B1000 1AER Master Of G
- DJI RC2 drón távirányító
- DIY Autodarts 3D nyomtatott automata számláló rendszer PC-vel, monitorral, játékra készen
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Oppo A14 4/64GB / 12 hó jótállás
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- 204 - Lenovo Legion Slim 5 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060 (ELKELT)
- áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V INTEL Arc 140V 32GB 1TB SSD 16QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest