Hirdetés
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Köszönöm! Én lebeszélhetetlen vagyok a Brikkát illetően, bár van amikor hetekig pihen a dobozában.
Remélem pár mérés összejön a tesut rendszereden, hátha kiderül mi a nyerő összeállítás súlyszeleppel.
Most próbáltam egy 45 fokosat, nem az történt amire vártam, gyümölcsös ízjegyek voltak, de kissé égettek, lekvárosak... (Igazából borzalmas, semmi lírai).
Szelep nélkül ízlik legjobban forró vízzel, itt nincs várakozás és folyik a kávé szinte rögtön, ha megakasztom a szeleppel, megsül. Szóval igen, szelepesnél talán a mennyiségekkel lehet játszani.
De azért még teszek egy szubjektív ízpróbát 35 fokon.
Nem tudom hány méréssel derülne ki hogyan változik az eredmény, de lehetne interpolálni, megtalálni hogy az elképzelthez képest mik történnek. Nekem sajnos csak Brikkám van a méregetésekhez meg egy szűkített gázrózsa a kombinált tűzhelyen, hogy elég kicsi lehessen a láng. De még az sem egyforma gázégőnként, a régi tűzhelyen teljesen más geometriával teljesen más eredmények voltak.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- EA Sports WRC '23
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Az első hardvertalálka az idei évben
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Android szakmai topik
- One mobilszolgáltatások
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- VGA kibeszélő offtopik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 65" 4K wifis okos TV 65UR76003LL
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest