Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az üvegek az egyedüli különbség, elmosom mindenképpen, megírom mi lesz.
(#87191) soldier2:
Miután szétporcióztam, rá egy hétten és megkóstoltam, nem volt semmilyen mellékíz.
A fagyóban töltött három vagy négy hét után főztem ismerőséknek, akkor is finom volt, mert ismerősék el voltak ájulva, hogy ez nem hasonlít az otthoni kávéjukra.
Elfogyott a kiporciózott kávém itthon, jelenleg van a fagyóban egy kb 150 g Espresso Italiano és 250 g Riói Varázs blend, 1-1 7 dl üvegben. Tesztelem mi történik az Espresso Italiano-val, ha a 7 dl üvegből szép lassan elfogyasztom.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Mazzer Mestre/Super Jolly K30 késekkel!
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Wendougee Data S profilozható kávéfőző
- Rocket Faustino profi otthoni kávéörlő - MEGKÍMÉLT, KARCMENTES, ELADÓ
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- AKCIÓ! 4TB Seagate Barracuda ST4000 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest