Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Tudod én csak egy gyenge amatőr vagyok itt és nem is szoktam sok hozzászólást fűzni a bejegyzésekhez. Én nem tartozom a "kisgépesek" táborába, mert egy E61 Hx masinát amortizálok éppen. (És ezzel nem vagyok egyedül itt a csoportban) Mellette rendelkezem majd az összes alternatív kávékészítő eszközzel. Ha ezekről kérdeznek a fórumozók és van tapasztalatom vele, akkor azt meg is osztom itt.
Te azonban a következővel nyitottál: "üdv automata kávégépes kérdésem lenne." és utána elkezdted lehúzni ezt a fórumot. Majd megjegyezted: Te a "kávéról kérdeztél"
Tudom ezelőtt ötvenöt évvel amikor az iskolában olvasni tanítottak engem, még nem volt követelmény az értő olvasás, mert az emberek értették is amit olvastak.
Szerintem volt segítőkész javaslat, hogy hol kapsz átfogóbb információt a feltett kérdésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest