Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nibiru
tag
válasz
üzenetére
Nincs a Pivallában OPV? Ne mááár. Biztos vagy benne? Annak alapnak kéne lennie egy ilyen gépnél.
A tejhabosítója viszont nagyon jó amennyire régebben nézegettem. Miért nem azt használtad?A tejhabosítás művészete egyébként a legnehezebb dolog számomra is. Mások gépein többnyire megy, a sajátomon viszont nem. Az én gépem pannarelloja megfelelően használva elfogadható habot készít, de túl sok kemény hab marad a tetején, akármit is csinálok. Leszedtem a pannarello szoknyáját, úgy egy kicsivel jobb lett, de messze nem az igazi. (csak egyetlen lyukon jön ki a gőz egy műanyag végből) Gondoltam, hogy lecserélem az egész gőzcsövet a Silvia v2-es csövére, ami egy bevált módosítás, de előtte inkább kipróbáltam, hogy milyen egy elemes rugóssal, mert láttam videókon, hogy azzal elvileg tökéletes habot lehet csinálni. Nos, nekem azzal sem jött össze. Úgy sejtem, hogy a kezem túl hőérzékeny és nem elég meleg a tej amivel próbálkozom. Most ott tartok, hogy legközelebb egy IKEÁ-s hőmérővel fogom melegíteni a tejet és úgy fogom megpróbálni. Lassan haladok ezzel a témával, mert én nem, vagy legalábbis nagyon ritkán iszom tejes kávékat.
Ha hígítom, akkor (tudom ez sokak számára elborzasztó lehet) tonic-kal iszom jegesen.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ubiquiti hálózati eszközök
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Futás, futópályák
- iPad topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- Wise (ex-TransferWise)
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó XFX Radeon 7700 2GB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest