Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyi
senior tag
válasz
meander
üzenetére
Több mint 4 éve próbálom megérteni, millió és egy variációt próbáltam az eszközeimmel és én csak egy dolgot látok, hogy amikor az első pár hónapban használtam a gépemet és a darálómat,akkor sokkal vastagabb volt a kávéim cremaja és ízben is volt olyan,hogy majd el élveztem.
Aztán egy idő után már nem éreztem ezt, voltak változtatások, pl pideltettem a gaggia-t, szét akartam bontani a graef-et teljesen,ami végül nem sikerült,de összerakni sem tudtam normálisan,mert mint kiderült a csavarok megszorításával kell újrakalibrálni és miután megpróbáltam összerakni, az alátét csavart kellett a kosárban kettővel arrébb tenni,hogy újra tudjak espresso kávét készíteni.
Én valahonnan innen aposztrofálom hogy nem olyan mint előtte.
De volt hogy kilyukadt a gőz kazán,de esetleg gondolok arra is,hogy a vízpumpa nem úgy működik nyomás alatt ahogy kellene,mivel az első kb. 10-15 mp-ben még egészen jó,majd utána elkezd szőkülni és rángatózni.
Régen meg minden kávéból tigrismintás volt a crema,még amikor elkezdtem az egészet,az első napokban is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Le Mans Ultimate
- Yettel topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Filmvilág
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Fotók, videók mobillal
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Bomba ár! Getac RX10 - Intel Core m5 I 8GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest