Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mutyi

    senior tag

    válasz meander #75116 üzenetére

    Több mint 4 éve próbálom megérteni, millió és egy variációt próbáltam az eszközeimmel és én csak egy dolgot látok, hogy amikor az első pár hónapban használtam a gépemet és a darálómat,akkor sokkal vastagabb volt a kávéim cremaja és ízben is volt olyan,hogy majd el élveztem.
    Aztán egy idő után már nem éreztem ezt, voltak változtatások, pl pideltettem a gaggia-t, szét akartam bontani a graef-et teljesen,ami végül nem sikerült,de összerakni sem tudtam normálisan,mert mint kiderült a csavarok megszorításával kell újrakalibrálni és miután megpróbáltam összerakni, az alátét csavart kellett a kosárban kettővel arrébb tenni,hogy újra tudjak espresso kávét készíteni.
    Én valahonnan innen aposztrofálom hogy nem olyan mint előtte.
    De volt hogy kilyukadt a gőz kazán,de esetleg gondolok arra is,hogy a vízpumpa nem úgy működik nyomás alatt ahogy kellene,mivel az első kb. 10-15 mp-ben még egészen jó,majd utána elkezd szőkülni és rángatózni.
    Régen meg minden kávéból tigrismintás volt a crema,még amikor elkezdtem az egészet,az első napokban is.

Új hozzászólás Aktív témák