- Telekom mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék. Azokhoz szólna a kérdésem, akik még emlékeznek arra az időre, mikor automata kávéfőzőjük volt, esetleg most is van, vagy csak szimplán értenek hozzá. Adott egy Delonghi Esam 3000-es gép, amivel eddig meg voltam elégedve, a család igényeinek megfelelő kávét tudott előállítani. Az elmúlt időben azonban elég híg kávékat főz. Először azt hittem, hogy a megszokott kávéból sikerült gyengébb minőségűt kifogni, ezért próbálkoztam más fajtákkal is, mire rájöttem, hogy valószínűleg a gépnek lesz baja. Túl sok beállítási lehetőség nincs a gépen, szemcseméretet lehet állítani, valamint a lefőzött kávé mennyiségén. Ezekkel próbálkoztam, de nem vezettek eredményre. Tudok valamit tenni otthon, hogy helyre jöjjön a dolog, értek ezalatt valami apróbb karbantartást? Mit nézzek meg rajta?
Köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4167, 94% Akksi
- LG 40U990A-W / 40" Ívelt Nano IPS Black / 5K UHD 120Hz / 2x ThunderBolt 5.0 / Adobe RGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest