Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szaki1986
tag
Köszi az info-t!
Más: 1 hónapja vettem a Delonghi Dedica-t (tudom, kérdezhettem volna előtte...
), de már eljátszottam a gondolattal, hogy feljebb lépnék egyet. Kb. minden 5-6. kávénál egyszerűen túl forró vizet tol szerintem, legalábbis ízre se olyan mint általában szokott lenni (ami szerintem nem rossz, főleg nyomásfokozó nélküli szűrővel), illetve olyan forró a pohár is maga, hogy alig lehet megfogni. Ez gondolom nem normális.Szóval kérdés, mire érdemes váltani (lehetőleg minél olcsóbban)? Gondolom egy PID-es Gaggia Classic (2015 előtti) lenne a legésszerűbb választás így a fórumot olvasgatva. De van esetleg más cucc is amire érdemes lehet lecsapni ha felbukkan vmelyik adok-veszek oldalon? Illetve mennyibe kerül egy ilyen PID-esítés általában? Gondolom ez a legfontosabb mod amit érdemes megcsinálni.
Előre is köszi a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de már eljátszottam a gondolattal, hogy feljebb lépnék egyet. Kb. minden 5-6. kávénál egyszerűen túl forró vizet tol szerintem, legalábbis ízre se olyan mint általában szokott lenni (ami szerintem nem rossz, főleg nyomásfokozó nélküli szűrővel), illetve olyan forró a pohár is maga, hogy alig lehet megfogni. Ez gondolom nem normális.