Hirdetés
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Fluktuáció a Xiaomi 17 család tagjainak számában
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Nem, vissza nem küldöm, ennyire nem mélyek a sérelmeim :-). Sőt, írtam is nekik, hogy finomak a kv.-k.
Nem tudom Én ezt a meddig jó egy kv. dolgot úgy igazán, főleg úgy nem, hogy nálam első körösek, szóban forgó kv.-k. Ezért szerettem volna a lelkemet megörvendeztetni azzal, hogy végigkísérem az öregedés útján az ízeket. Lényegében ennek szólt aggodalmaskodásom. Ellenben mert amúgy meg jókat húzok mindekettőből igyekeztem nem túl nagy zajt csapni.
Amit mondasz az összegváhat azzal a tapasztalásommal, hogy a sidamo (amelyik a frissebb pöri - kettő hetes -, a bimbóim :-) szerint) intenzívebben adja az ízeit mint a yirga (hacsaknem ez egy fajtaspecifikus vagy user error vagy stb... beli dolog)....
Próbáltam a 250-g-os kínálatból (a zacskók miatt) telepakolni a webkosramat 1kg-ig, de látván a végösszeget, lemondva a tapasz előnyéről inkább az 1kg-osnak hirdetett lehetőséggel éltem. Próbálkoztam megkerülni a honlap szigorát egy telefonos megkereséssel, hogy megegyezzünk, de azon túl, hogy nincs náluk ilyen 250-g-s zacskókba küldjük a kg-s mennyiésget opció nem érdemes ragozni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen videókártyát?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- StarCraft 2
- Milyen széket vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest