- iPhone topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Telekom mobilszolgáltatások
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinisi
senior tag
Nem, vissza nem küldöm, ennyire nem mélyek a sérelmeim :-). Sőt, írtam is nekik, hogy finomak a kv.-k.
Nem tudom Én ezt a meddig jó egy kv. dolgot úgy igazán, főleg úgy nem, hogy nálam első körösek, szóban forgó kv.-k. Ezért szerettem volna a lelkemet megörvendeztetni azzal, hogy végigkísérem az öregedés útján az ízeket. Lényegében ennek szólt aggodalmaskodásom. Ellenben mert amúgy meg jókat húzok mindekettőből igyekeztem nem túl nagy zajt csapni.
Amit mondasz az összegváhat azzal a tapasztalásommal, hogy a sidamo (amelyik a frissebb pöri - kettő hetes -, a bimbóim :-) szerint) intenzívebben adja az ízeit mint a yirga (hacsaknem ez egy fajtaspecifikus vagy user error vagy stb... beli dolog)....
Próbáltam a 250-g-os kínálatból (a zacskók miatt) telepakolni a webkosramat 1kg-ig, de látván a végösszeget, lemondva a tapasz előnyéről inkább az 1kg-osnak hirdetett lehetőséggel éltem. Próbálkoztam megkerülni a honlap szigorát egy telefonos megkereséssel, hogy megegyezzünk, de azon túl, hogy nincs náluk ilyen 250-g-s zacskókba küldjük a kg-s mennyiésget opció nem érdemes ragozni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- Ügyesen előzi meg a 12V-2x6 tápkonnektor leégését a Dell
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- További aktív témák...
- Dell Precision 3561,15.6" FHD,i9-11950H,16GB DDR4,512GB SSD,T600 4GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest