- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
celf
őstag
Így van, Espresso Embassy az egyik top. Viszont az inkább az Arany János közelében van.
Ha a Deákon vagy:
My Little Melbourne a Madách téren. Elvileg ausztráliából is van pörkölt kávéjuk (Down Under). Ott ittam egyszer egy olyan El salvadort, hogy csak pislogtam. De általában jókat csinálnak a baristák.
Előbbitől pár méterre a Rumbach Sebestyénben a romos kis zsinagógával szemben a Bluebird Roastery. Fórumtárs a barista ott és szerintem ha megkérdezed, hogy milyen blendet ajánl, vagy egyébként miből inna éppen aznap egy dupla pressot, olyan kávét fog húzni neked, hogy na.
Akkor a Károly krt-on ott van a Kontakt. Ott is profik szerintem.
A többi az inkább az Astoria, Múzeum krt-on van. Fekete, vagy a Budapest Baristas. Utóbbit ajánlom, Feketében rég voltam.
De a Ferenciek tere felé van a Madal, vagy a Verespálné elejében a Mantra
(#60147) Parci: én azt szeretem bennük, hogy minden kávéjuk jó, még a laktózmentes is. Máshol sz'rnak erre kb. Ha nem Flat White-ot vagy duplapresszót iszol, akkor kapsz egy kávés langyostejet vagy a laktózmentes esetén egy savanyú kávés langyostejet.
EE-ban tényleg figyelnek rá, hogy minden amit kiadnak pultból finom legyen. És nem intézik el azzal, hogy "buta vásároló, na majd akkor kap egy olyat kávét amit megérdemel". Persze nem látok a gondolataik közé, de nagyon sokszor ez az érzésem más újhullámos kávézókban.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VGA kibeszélő offtopik
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion laptop 15.6 / i5-9300HF/8GB/1TB HDD + 512GB SSD!
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest