- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
kaligula
üzenetére
pedig nem, én pavonin szocializálódtam
, az ezer éve megvan, összeszoktunk. a caravel egyébként minden szempontból könnyebben használhatóbb, kiszámíthatóbb gép egy sűrű, olajos ristrettóra, simán lehet több shotot is húzni nagy időkülönbséggel stb. ha nem gőzölsz a pavonival, fölöslegesen van elbonyolítva.ezzel együtt a shotok karaktere elég hasonló, tipikus "kiskaros " ízvilág. ha nem lenne pavoni a családban, maradna, így nekem fölösleges.
viszont rémlik, hogy valaki írt anno, hogy ha eladnám, neki szóljak először és ezt meg is ígértem, de már nem emlékszem, hogy ki volt az. anyhow, ha jelentkezik, övé az elsőbbség.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- SzoftverPremium.hu
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 15,6 FHD Gamer notebook-i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 Ti 4GB W11
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, az ezer éve megvan, összeszoktunk. a caravel egyébként minden szempontból könnyebben használhatóbb, kiszámíthatóbb gép egy sűrű, olajos ristrettóra, simán lehet több shotot is húzni nagy időkülönbséggel stb. ha nem gőzölsz a pavonival, fölöslegesen van elbonyolítva.