Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BlacKSouL

addikt

válasz Csápájev #52838 üzenetére

Szoktam néha mekiben kajálni, kb. kéthavonta egyszer. Kávéjukból viszont sosem ittam még. Fogalmam sincs milyen lehet, de a klipről a következők jutottak eszembe:
    Ha a kávé a világ általános értelmezése szerint bármilyen kávészerű növény pörkölt őrleményén kersztüljuttatott víz tetszőleges hígításban, akkor a reklámnak részben van értelme.
    Az igazság talán a kettő között van.
    Amerikai(as) piacokra készült, ahol a kávé minimum 1 liter, mindegy miből hogyan készült, csak más folyadék(tea, üdítő, víz) helyett szomjoltás céljából ihassák.
    Ha amerikaias piacra készült, akkor most az olyan kávék piacán nem a SB lánc terjeszkedik? És oda nem éppen a hipszter jellegű divatkávéivók járnak szintén literes kiszerelésű kávékat inni? (Sosem ittam SB-s kávét sem)
    Miért baj az ha a kávékészítés és a kávézás egyébként egy szertartás? Mint a keleti kultúrákban az ortodox teafogyasztás, vagy az indiánoknál a békepipa.
    Szerintem a reklámkészítő szerint a kávéivás nem élvezetből, hanem kiszáradás megelőzése céljából történik.
    Asszem ennyi elsőre.

Új hozzászólás Aktív témák