- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dzsolt7
csendes tag
Jelenleg egy Simi által felújított pides, rézcsöves GB-m valamint egy Graef CM802-esem van itthon, és ugyan nem szeretnék mostanában túl sokat költeni a kávézásra, de egyre jobban foglalkoztat az őrlő cseréje. Gondoltam tanácsot kérek tőletek, mert könnyebb úgy összegyűjteni a pénzt, ha konkrétan megvan, hogy mire gyűjtöm
(vagy mit érdemes figyelnem használtan). Eddig elsősorban a Fiorenzato F4 Nano és a Mazzer Mini (esetleg SJ, de az már húzósabb) került képbe, de nem tudom, melyikkel járnék jobban.A karba őrlési opció és a babtartály mérete számomra nem fontos, úgyis minden alkalommal ki szoktam mérni a duplához szükséges mennyiséget, és csak azt öntöm bele, őrlés után pedig a rögmentesítés a wdt már a "szertartásom" részeivé váltak. Az viszont jó lenne, ha minél kevesebb lenne a pangó őrlemény (vagy legalább gyorsan ki lehetne szedni - a Graefnél néha sokat elszöszölök az ecsettel, mire rendesen kijön), hogy ne keveredjen a friss kávé az előző napival. nem tudom, hogy ez szűkíti-e a kört, de filterre és eszpresszóra is használnám.
Szóval a fentiek közül melyiket ajánlanátok inkább? Vagy inkább valami mást?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Macbook Air M2 15" 8GB 256GB 100%
- Hibás Dell Precision 7730 - 17,3", i7 8750H, 32GB RAM, Quadro P3200 6GB VGA
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi A5 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(vagy mit érdemes figyelnem használtan). Eddig elsősorban a Fiorenzato F4 Nano és a Mazzer Mini (esetleg SJ, de az már húzósabb) került képbe, de nem tudom, melyikkel járnék jobban.