Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keresztapper
senior tag
#44569) lagoon79
Nagyon szívesen, én örülök, hogy érdeklődtél.
(#44571) Parci
A pontos méret (átmérő) azért kellene, mert ez sem pontosan 58-as.
(#44572) Bazsee71
Igen. 0.05 mm a hézag, így eléggé passzentosak. Nem lötyögnek, nem kell őket odafogni.
(#44573) fragola.6035
Ne viccelj, nem értettelek félre, sőt nagyon örülök, hogy írtál.
A sík felületekkel szerintem semmi gond nincs, mert ha ráteszed az eszközt a szűrőre, valóban lenyomják a síkok az alattuk lévő őrleményt, de az oszlatás során, és a ferde síkok terelőmunkája révén a többi felület is így jár. Szóval szerintem nem lenne kimutatható a tömörségbeli különbség.
Az állítás, állíthatóság kérdése meg szerintem nem nagy ügy, mert gondolom, itt is a legtöbben a tapasztalataiknak megfelelően töltik a kosarat, tehát megpróbálnak mindig ugyan annyi helyet hagyni a pogácsa és a felsőszűrő között, így meg csak egyszer kell kitapasztalni egy adott kosár és gép viszonylatában, hogy a felhasználónak éppen milyen benyúlásra van szüksége. Vagyis nem igazán kell ezt sokat állítgatni. De pont erről írt Apró Franciska is, mint elvárásról. Nekem, és akik próbálták azoknak is megfelelt ez a megoldás, így inkább az elérhető árra koncentráltam (lehet hogy nem helyesen), és hagytam a fokozatnélküliséget.
A másik kérdésedre meg, miszerint hogy mértem-e TDS mérővel az eredményt, sajnos nem a válasz, ilyenem sajnos nincs.
Az igazi célom az volt, hogy megfelelően elosztott őrleményt tudjak tömöríteni, hogy egymás után közel ugyan olyan végeredményt kapjak mindig, és ez teljesül is szerintem.
Még egyszer köszönöm, hogy írtál, és sok sikert a saját megoldásodhoz!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Samsung Galaxy S10e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell OptiPlex/ Hp EliteDesk /Lenovo ThinkCentre mini, micro PC/ 8.-9.-10.gen/ Számla/garancia
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest