- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Ertem en. Nem is a HG1-rol szol a meresem. Szerintem Rajtad kivul ezt mar mindenki latja. A centrirozasrol szol.
A mert orlo "kilengese" a tengely hossza miatt extrem. Megsincs drama.
Ha osszehasonlitom a siktarcsas es kupos orlomuveket, akkor jozan parasztkent azt mondanam kapasbol, hogy egy szabalyozatlan tengely egy kuposnal ver oda jobban. Ha hosszabban, akademikus eszmefuttatasra vetemedem, akkor is ezt adja ki. Ettol persze meg nem feltetlenul van igy.Namarmost, minthogy az ipari orloknel a tengely is osszehasonlithatatlanul rovidebb, a fordulatszam meg a soxorosa egy manualhoz kepest, ezert nyilvan az utesek default merteke is toredeke orles alatt a manualhoz kepest.
A magamfajta -maradjunk csekely kepessegu izlelessel megaldott besorolasnal - es sok hasonlo sorstarsammal egyutt keptelen vagyok egy ingazo tengelyu orlo es egy preciz ipari kozott erdemi kulonbseget tenni, akkor vajon mit hoz OBJEKTIVE, egy ennel az ipari hulladeknal klasszisokkal centralisabb ipari orlo tengelyenek szazadok alatti hegyezese? Nem feledve azt, hogy ha kave kerul bele, akkor az odaver annak is dulvan. Na, ez nem fer az en fejembe. Remelem felreerthetetlen vagyok.
A Rossi-rol meg a Doohan-rol dunsztom sincsen, mert egyiket sem hasznalom.Motorosoknal megragadtam a grindondemand-ra "tuningolt" LSM-nel illetve muszaj lesz most hasznalnom egy Profitec ProT64-et.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- iPhone 11 Pro 64Gb
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Bomba áron GIGABYTE G5 /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest