- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Marketingképeken a Motorola Edge 70 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Magisk
- Apple Watch
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
válasz
kaligula
üzenetére
Meg kell várni, amíg leülepszik a púder.
Pontosabban, úgy öntik ki a csészébe, hogy eleve ne keveredjen fel túlságosan. Ízre nekem mindig földes jellegű, de ez valszeg a felhasznált döglött, legolcsóbb Minas arabica miatt van, amit a törökök ehhez használnak.
Akárhol ittam Isztambulban, mindenütt ez volt, sőt haza is hoztam egy készletet, kávékkal, kaptam is ajándékba töröktől, de sosem volt mlg csak közepes sem. 
Kint viszont a feeling zseniális!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Analóg fényképezés
- Gran Turismo
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megszaladt az AMD új csúcsprocesszorának árazása
- Tőzsde és gazdaság
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- AKCIÓ! Asrock B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pontosabban, úgy öntik ki a csészébe, hogy eleve ne keveredjen fel túlságosan. Ízre nekem mindig földes jellegű, de ez valszeg a felhasznált döglött, legolcsóbb Minas arabica miatt van, amit a törökök ehhez használnak.
Akárhol ittam Isztambulban, mindenütt ez volt, sőt haza is hoztam egy készletet, kávékkal, kaptam is ajándékba töröktől, de sosem volt mlg csak közepes sem.