Hirdetés
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
noss
tag
a brikka koncepció tetszik, valamikor lesz is egy darabom majd.
testközelből még nem csodálhattam meg, viszont elég csúnya és sokrétű meséket mondott két külön eladólány is rólaa ba.szaküzletbenés valahol neten is olvastam egy sráctól, aki egész szépen orvosolja a gyári hibáikat.a román szállítmányból alkatrészhiányos darabok mellett üres dobozok is akadtak szép számmal, rengeteg volt a viszáru. később már a rázogatásukból megmondta az egyik alkalmazott, hogy melyik a problémás.
10-ből 8-as selejtarány elég rosszul hangzik.
a kereskedő megírta a gyártó felé a problémát, amire nem érkezett semmi válasz.én kb ennyit tudok róla, ilyen forrásból. nekem masszívan úgy tűnik, a gyártást sikeresen kiadták, a minőségellenőrzésről viszont "megfeledkeztek".
hitvita vagy sem, hajlok rá, hogy hitelt adjak a kereskedőéknek, akik brikkát nem, de a többi bialetti kotyeszt továbbra is forgalmazzák.
kiváncsi lettem volna vmi underground infóra, hátha kiderül, hogy kiment gyárat látogatni az olasz vezetőség, erősen összeráncolt szemöldökkel, majd a gyártósort látva a küldöttség több tagját az ájultságból ébresztgették föl, míg végül azon megelégedettségükkel térhettek haza, hogy gatyába rázták elhanyagolt leány(vállalat)ukat.noss
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest