Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban megvehető a Honor Magic8 Pro
- One mobilszolgáltatások
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NomAAd5
csendes tag
Otthoni használatú kávégép vásárlásán töröm a fejemet, ezzel kapcsolatban szeretném kérni itt a segítséget. Először automata gépben gondolkodtam - vonzó volt, hogy frissen darál, darálási finomság és a vízmennyiség állítható, minden az egyben, használtan kedvezőnek mondható áron kapható.
Át meg keresztbe olvastam és kerestem ezt a fórumot, az összefoglalót, a kapcsolódó oldalakat - persze nem teljesen. Azt megértettem, hogy itt a fórumközösség az automatákat egyáltalán nem javasolja, többek között pl. a megbízhatóságuk/javítási igényük miatt, de még inkább, hogy az elkészített ital minősége elmarad a várt szinttől.
Természetesen minél kedvezőbb az ár annál jobb, de szempont, hogy normális ital készüljön a felszereléssel, szóval nem úgy vagyok vele, hogy csak "30e/40e alatt".
Azt is megértettem, hogy bizonyos olasz gyártók (Gaggia
, Quick Mill, Rancillio) bizonyos főleg régebbi (>10-15 év) modelljei ajánlottak.
Örömmel veszem, ha kiigazítjátok, ha valamit nem jól értettem.
Felmerült néhány kérdés bennem, amire még nem találtam meg a választ.
1. Jól sejtem, hogy ha sikerül szereznem egy ajánlott régebbi gépet, akkor még 20-40...e Ft felújítást is érdemes hozzászámolni? (Meg persze espresso képes őrlőt.)
2. Mennyire javíthatók ezek a régi gépek, szóval mekkora esélye lehet, hogy egy olyan működőképeset szedek össze, amit már nem gazdaságos javíttatni?
3. Ha hirdetnek egy olyan gépet, amiről itt, vagy a hivatkozott oldalakon nem olvasok, milyen szempontok alapján tudom eldönteni, hogy érdemes lehet?
4. Kicsit körülményesnek tűnik ezeknek az ajánlott, régebbi gépeknek a fellelése. Van olyan új gép, amit ajánlotok, ami a szintet teljesíteni? Ha igen, melyik(ek)?Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI RC2 drón távirányító
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - 2 akku, táska, makulátlan állapot
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - ÚJ állapot - Garancia, Care Refresh biztosítás
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Akció! Bontatlan Sandisk Ultra 3D SSD 1TB
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

, Quick Mill, Rancillio) bizonyos főleg régebbi (>10-15 év) modelljei ajánlottak.