- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- MIUI / HyperOS topik
- Különleges élményre invitál az Apple
- Újabb részletek a Galxy S26 Ultra privát képernyőmódjára vonatkozóan
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- MagSafe-szerű mágneseket kaphat az Oppo Find X10 széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaligula
tag
ez egy príma és vitakész hozzászólás. Nem, nem csinálom meg, ezek után már csakazért sem (
), de nem is teszek ilyen kijelentéseket, hogy ez ennyi, meg ennyi és slussz passz. Én kizárólag a PID-elésre kérdeztem rá, és semmi másra. Csináltam már, tudom, miről beszélek. Hogy aztán mibe teszed bele, milyen minőségben dolgozol, aranyoztatod-e kívánságra, vagy strasszkövekkel rakod ki, már egészen más vita tárgya.
Hogy át is nézed a gépet, takarítod és/vagy felújítod, az meg már egy harmadik kérdés. A Gaggiáknak van piaca, eladható, van ára. Lehet, egy PID-es Delonghi főzőre már többen rákérdeznének, hogy "mi kerül ezen ennyibe"?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- iPhone topik
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Újszerű, hibátlan Fossil ES3433 női fémszíjas quartz óra - Még 1 év magyar bolti garival! -
- DJI FPV Combo drón szett
- DJI Mavic 3 Thermal (M3T) Enterprise + RTK modul + 7 akkumulátor
- DJI AVATA Explorer Combo (Fly More combo) drón szett - 4 akku, koffer, szűrők
- Eladó keveset használt Christopeit AL2 Szobakerékpár
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
- Csere-Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-57! I7 11800H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T1200 W11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de nem is teszek ilyen kijelentéseket, hogy ez ennyi, meg ennyi és slussz passz. Én kizárólag a PID-elésre kérdeztem rá, és semmi másra. Csináltam már, tudom, miről beszélek. Hogy aztán mibe teszed bele, milyen minőségben dolgozol, aranyoztatod-e kívánságra, vagy strasszkövekkel rakod ki, már egészen más vita tárgya.