Hirdetés
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kávé Kálmán
tag
Brikka porbléma kipipálva (legalábbis azt hiszem).
2015-ben 2 Brikka "jött vissza" hibásan hozzám, amit cseréltem, és visszavittem az importőrhöz. Mindez totál problémamentesen történt. Egy ideje sima vízzel "tesztfőzök" kiszállítás előtt. Egy hibás és egy olyan példányt sikerült kiszűrni így, amelyik csak emberesen összecsavarva működött jól. Minthogy az importőrnél, nem volt készleten, így nem bonyolítva az ügyintézést (rohantam), azt mondtam, hogy cseréljük, ha lesz. Korábban én a túl vékony tömítésre gyanakodtam, mert egy hibás példányt voltam kénytelen bevetni az enyémmel párban egy nagy pikniken. A hibás dupla gumigyűrűvel tökéletesen működött.
Volt aki a szűrő és a bojler illesztését találta pontatlannak (nálam ilyen példány nem fordult meg).
Alább az a példány, amelyik megtépve sem működött.
A vékony karcolást a kazán peremén nem képes áthidalni/tömíteni a gumigyűrű.
Lásd a cserélt tömítésen hagyott nyomot.
Ezen a példányon a karcolás/sérülés nem ér át a teljes tömítendő keresztmetszeten. Normál összecsavarás mellett szivárog, megtépve tömít.
Nyilván a megmunkálás során a kazán és a szerszám közé került sorja okozhatja az ehhez hasonló problémákat. Amúgy síkba csiszolással, akinek erre van kedve a probléma gyorsan orvosolható. Ez persze nem jelenti azt, hogy egy ilyen hiba elfogadható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest