Hirdetés
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
Na, használat alatt mik derülnek ki...az előbb a Catlerből engedtem forró vizet a NeoCitran feloldásához takonykór ellen. A készülék 2 dl víz kieresztése után automatikusan leállítja a pumpát. :-)
Jó, ennek semmi köze a kávékészítéshez, de azért jópófa. /ettől még nem vennék már se ilyet, se E61-et, de Arduino-t sem, ugyanis találtam egy ezek bármelyikénél milliószor jobb kávéfőzőt!!! / -
Ábi
tag
válasz Keresztapper #30191 üzenetére
A végén még a legjobb barátok leszünk Parcival ! 😇
-
enterlaci
senior tag
válasz Keresztapper #30188 üzenetére
Megmérem este hogy mennyi megy bele - de lehet hogy addig meg is írja valaki.
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
Keresztapper
senior tag
válasz enterlaci #30186 üzenetére
Félek, akkor nem nagyon érdemes lecserélne a mostanit, mert abba is kb ennyi mehet, bár én sem nagyon mérem.
Az a baj, hogy akkor maradnom kell a duplánál, mert elkövettem azt a hibát, hogy egy darabig azt ittam, és így most "vékonynak" találom a szimplákat már ami az ízek intenzitását, de talán még az állagot is illeti.
Abban reménykedtem, hogy a fragola által említett szűrőbe esetleg belemegy valahol a szimpla és a dupla közötti mennyiség, amit szívesen kipróbáltam volna.
http://palscoffeetech.com/
-
enterlaci
senior tag
Hello Urak!
...csak annyi, hogy az imént csaptam be a karba a dupla LM szűrőt és akkora nugátos csokis bomba lett az Indian c. hogy csak na!! Egyedül szimpla lm szűrőzni szoktam, hiába, a tapasztalt hangok is az "igyál duplát" kántálják... Na, szóval új élmény, ha nem alszom ki magam.
Keresztapper: nem nagyon mérem (7-8 gramm körül megy bele) szerintem kb a kosár válláig érjen tamperelés után.
[ Szerkesztve ]
Amd 386SX40, 210MB WD, 14"monochrome, Win 3.11
-
weinmaker
őstag
Ha valakit érdekelne egy vadi új dual bojleres Catler 9010 az keressen privátban.
Cikk róla itt: [link]Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
Keresztapper
senior tag
válasz fragola.6035 #30173 üzenetére
Mennyi megy ebbe a szimpla szűrőbe (MZ.106), és abban tudsz segíteni, hogy a Rancilio karba is belemegy-e, illetve kapható-e a Danettinél, vagy valami alternatívája van-e ott?
http://palscoffeetech.com/
-
-
recusar
tag
Sziasztok,
egy kis segítség kéne. Van egy Gaggia Evo-m "röfi" karral. Bele való egy és kétszemélyes szűrőt keresek az Expolygonból. De többfélét látok és nem tudom melyik lenne jó bele. Pl. mi az az "1 cs precziziós szűrő" 4380Ft-ért?
Köszönet! -
Ed_007
aktív tag
válasz adriankoooo #30112 üzenetére
Az a probléma, hogy Te nem látod kávézás közben a feliratot, vagy az, hogy a Veled szemben ülő ingyen olvashatja?
Vagy fordítva: a Veled szemben ülő NEM olvashatja? (Tulajdonképpen hol van a felirat a csészén jobbkezes fogásnál? ) -
Keresztapper
senior tag
-
Ábi
tag
válasz fragola.6035 #30173 üzenetére
Ez az utángyártott is megvan, de szebb lefolyást produkál nálam az IMS és gyümisnél érzek különbséget.
Az utángyártottba pont illeszkedik a 41-es tamper, az IMS-nek csak a kalap felső harmadáig ér, mégsem fröcsköl. -
paljoc
tag
Milyen már az az asztal meg a bútorzat??? / a kék kijelzőt a Catlerről koppintották állítólag /
[ Szerkesztve ]
-
paljoc
tag
válasz Keresztapper #30167 üzenetére
Siman lehet vele. A GC nem "second class" gep egyaltalan. Foleg PID-del otthonra teljesen ok valasztas, ha nincs szukseg egyideju gozolesre a kavefozes mellett.
-
HÁZIGAZDA
válasz Keresztapper #30167 üzenetére
csapolással egyidőben, nagyobb mennyiséget, zsinórban cappuccinót gyártani stb. igazából bármit, ami túlmutat azon, hogy "húzok egy kávét és aztán gőzölök egyet hozzá, majd várok, amíg helyreáll az egész". egy kávéhoz egy adagnyit csapolás után remekül tud gőzölni.
[ Szerkesztve ]
ne csüggedj, ha egy kapu bezáródik: máshol nyílik egy új. sérvkapu.
-
Keresztapper
senior tag
-
HÁZIGAZDA
megint arra fut ki az egész, hogy akinek e61-es gépe van, úgy érzi, hogy ez személyesen neki szól
legyünk őszinték magunkhoz: már egy pid-es gc is elég szinte mindenre (kivéve rendes gőzölés). a kamaszok eddig e61-ről álmodtak, páran azt mondták, hogy akkor már inkább álmodozzanak fejbojleres gépekről. ettől az e61 nem kezdett el hirtelen rosszabb kávét csinálni, mint eddig.
ezek eszközök, ki kell ismerni a sajátunkat és még akkor is tudunk vele jobb kávét csinálni, ha esetleg kicsit nehezebb. nem mindegy, hogy én 15 perc alatt egy gombnyomásra csinálom meg azt, amit akarok, az e61 user meg 30 perc után a megfelelő hűtőcsapolással? a végeredmény a lényeg, és ha ő azt tudja jól használni, zseniális lesz. gondolom, hogy nem zavarja annyira az az előmunka sem, mert akkor ő is cserélt volna. én ezért és csak ezért cseréltem, nem azért, mert a dalla corte jobb kávét csinál. könnyebben csinál jó kávét, így pontos. de aki ismeri az xy gépét, annak azt is könnyű már használni.
nem csak a másfél milliós fényképezőgéppel lehet bármilyen jó képet csinálni, az olcsóval is, csak azzal több munka elérni ugyanazt. eszközök ezek, a fórumos sértődés helyett inkább mindenki tanulja ki még jobban a sajátját, mert nem az eszköz a cél, hanem a kávé -- ezt nem kéne elfelejteni.
és igazából szeretném ezt utoljára leírni. Ábi, tőled is azt kérem, hogy ne rugózz többet ezen. még mellesleg odaszúrósan se. mert a kör már többször meg lett futva, mégegyszer meg minek..?
[ Szerkesztve ]
-
weinmaker
őstag
Ha valakinek lenne egy olcsó eszpresszóképes őrlője az privátban írjon már, mert az egyik barátomnak kellene egy. Köszi!
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
-
Ábi
tag
válasz lagoon79 #30162 üzenetére
Pont a több éves kávéfórumos múltad miatt van tekintélyed, szavad.
Egy újonc mond ilyet, talán 1-2 ember felfigyel rá, de egy veterán fórumos szava üt, ha nem figyel rá.
Összességében elismerem munkásságod, de ezt az egyet erősnek éreztem.
Persze nem közvetlen a Te felelősséged, ki hogy dönt egy véleményed után, de "hatalmad" és képességed meg van, hogy befolyásolj embereket. Luke Skywalker, az erő veled van!
Tudom azt is, hogy jóindulattal írtad. -
lagoon79
tag
ertelek, csak azt nem, h miert baj, ha evek alatt tapasztaltam es valtozott a velemenyem? valamint az, h ezt le is irom? foleg, ha ezzel annyit elerek, h par ember gepvasarlas elott kicsit tajekozodik, olvas es ez alapjan valaszt otthonra gepet? asszem senki fejehez nem tartottam pisztolyt es nem rendelkezem (egyelore!!!!!) olyan hatalommal, h megmondjam ki mit csinaljon. ennek fenyeben asszema velemenyem leirasa meg belefer
-
Ábi
tag
válasz lagoon79 #30158 üzenetére
Nem egyedül rólad van szó!
Páran 1-3 éve még az egekig magasztaltátok az E61-t, és a többi lett second class , mire az átlag user elkezdett ábrándozni és gyűjteni. Mára többen birtoklunk és szeretünk E61-t, erre meg a T3 a király, a végre megszerzett E61 már nem.Komoly pénzeket áldozunk ezekre, szeresse mindenki a sajátját, ha számára jó kávét csinál.Erről tényleg kár vitázni.
Javasoljunk gépeket, mindenki védje a sajátját, de ne minősítsünk le am Block évtizedek óta jól működő rendszert.
-
paljoc
tag
válasz ronin s8 #30154 üzenetére
Ja, akkor nekem azért nem volt világos, mert én másról beszélek!
"Merugye" az eredeti hozzászólásban valami olyasmi íródott, hogy azért váltottak páran gépet mert "bogár lett ültetve a fülükbe" és ez az után a mondat után, hogy már így is "elég kárt okozott a téma" a fórumon.
Akkor én ezt "tévesen" egy gondolatnak véltem, akkor nem szóltam ha a gépváltásos résznek ehhez nincs köze és csak a fórum hangulat problémája a téma.[ Szerkesztve ]
-
Ábi
tag
Bbuffynak ment a comment, akinek szintén E61 gépe van, amire igenis jó az IMS 200 felsőszűrő, a daloskörtét nem próbáltam.
Szimpla szűrőből van otthon 4 féle, ezért mertem Neki a 7g IMS-t javasolni, aminél pozitív változást tapasztaltam.Köszönöm megkülönböztett figyelmed!
-
HÁZIGAZDA
válasz paljoc #30153 üzenetére
kárt okozott "az ügynek"
no, felraktam az utángyártott "lyuggatott pléh-lemez" felsőszűrőt a dalla cortéra, holnaptól kapja az ívet. az ims-t meg elpakoltam. amilyen jó volt az e61-es ims (mert az tényleg jó), annyira gagyi ez a dalla cortés sajnos.
ronin: nekem éppenséggel az e61 használata nem tetszett, túl sokáig volt pid-es gépem előtte, úgy látszik.
[ Szerkesztve ]
-
paljoc
tag
Ezt en sem ertettem, hogy mi az hogy "kart okozott"?? Ha valaki gepet valt, azt nyilvan ugy teszi hogy alaposan utana olvas, esetleg figyelembe veszi a szamara hitelesnek gondolt forumozok velemenyet, vagy egyszeruen csak megtetszik neki valami es ki akarja probalni, stb. De a dontes, az kizarolag a sajat felelossege. A forumok miatt amugy pont hogy sok esetben lehetoseg adodik a vasarlas elotti kiprobalasra, meg lehet nezni eloben, mukodes kozben, sot ha valakinek van hozza idegrendszere vegig is bogaraszhatja a forumon h anno mit mondott/tapasztalt a regi gazda a masinarol. En inkabb pont hasznosnak tartom az ilyen kis "eszmecsereket" amik akar az E61 gepek kapcsan voltak, a poenkodasokat meg azert csak ki tudja szurni mindenki. Bizom benne pl. hogy senki se adta el viharsebesen a Giotto-jat, mert mondjuk "valaki" csicsasnak minositette itt...:-)))
-
HÁZIGAZDA
"Vettem náluk IMS 200-as felsőszűrőt. Az nagyon profi cucc!"
ellenpélda a nálam lévő dalla cortés ims 200-as, ami egyszerűen nem akkora, mint állítják róla és egyébként most raktam el végleg, mert a méretmizériától függetlenül is csatornásít (mondjuk ebből semmi sem következik egy másik típusú ims 200-ra nézve). de ellenpélda valamelyest a simonelli ims 200-as is, ami nem fog rá olyan határozottan a vízterítőre, mint a sima ipari és nem is ad sík felszínt felcsavarozás után (a sima ipari igen).
"VettemIMS simpla szűrőt is. Nagyon megérte az árát. 7-7,5 g-ból olyan kávékat csapolok vele, mint más hagyományos mosóp, azaz szűrővel 9-11 g-ból se. Azt nyugodtan vedd meg szerintem."
tudja a szimpla vst és a szimpla utángyártott vst is (+ 41 mm-es tamper), bár emlékeim szerint 9,5 grammal. ez utóbbit persze nem akkora élmény kézbevenni, de a különbséget én sosem tudtam kikóstolni.
"A VST-hez képest én úgy tapasztaltam, hogy a gyümisek jobban szétválasztódnak az IMS-sel."
ha úgy tapasztaltad, úgy tapasztaltad. mondanám, hogy megeszem a kalapom, ha vakteszten ebből bármi kijönne, de tenni lusta vagyok egy ilyen tesztért.
[ Szerkesztve ]
-
Ábi
tag
válasz bbuffy #30144 üzenetére
Vettem náluk IMS 200-as felsőszűrőt. Az nagyon profi cucc!
VettemIMS simpla szűrőt is. Nagyon megérte az árát. 7-7,5 g-ból olyan kávékat csapolok vele, mint más hagyományos mosóp, azaz szűrővel 9-11 g-ból se. Azt nyugodtan vedd meg szerintem.
Duplából akkor csak 18-22g volt, amibe viszont a 18 g elvész, de a 22 g-mal sem éri el megdagadva a felsőszűrőt... Jobb lett volna a kisebb, amit említettél.
A VST-hez képest én úgy tapasztaltam, hogy a gyümisek jobban szétválasztódnak az IMS-sel. -
Ábi
tag
Én zárójelben említettem meg, a PODon volt a téma, a kibontakozás a te érdemed...
E61-ről tényleg felesleges vitázni, elég kárt okozott a téma. Már 2 embert is tudok, aki a NEM beírásért váltott, mert el lett ültetve a cserebogár a fülükbe.
Finom kávékat és szép cremat mindenkinek!
-
And06
aktív tag
én ittam neszpresszót, dolce gustót is, meg PODosom volt az irodában, a dolce gusto mosogatólé, a nespresso egy fokkal jobb. jó poddal a podos iható, de nem közeliti meg a "rendes" gépparkon csinált kávét. illy kapszulást még nem próbáltam, de majd ha lesz promo valahol akkor megkóstolom.
-
HÁZIGAZDA
válasz bbuffy #30144 üzenetére
a most a dalla cortéhez vett duplaszűrő inoxosan csillog és ez minden pozitívum, amit el tudok mondani róla. már az oldala szemből nézve sem azonos, a lyukak sem középpontosan lettek beleverve. pontatlannak ott a pár száz ft-os utángyártott is. ám, ha ott vagy személyesen, kibontod, megnézed, ha szuperprecíz, kifizeted és örülsz
(roketvitáról végképp egy q szót sem szóltam, de e61-et sem én hoztam szóba)
[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
Gondoltam meglepem a Rocket bébit egy ilyennel. Ma voltam az expolygonban, ott agybafőbe dicsérték, 14/20 as dupla 3500 plusz fa. Talán nem sok ha tényleg jobb. Mondjk a szimpla meg túl kicsi, 7/9 g töltetű.
Igen és pont ez volt az adu, hogy szuperpreciz a lukkiosztás.A roketvitát én már nem tudom komolyan venni, izlésről nem polemizálok vagy tíz éve. Minek?
Két pohár Mészáros bikavér reservé utan végképp nem.
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
paljoc
tag
válasz Toobee #30139 üzenetére
En se sajnos, pedig lassan illene megbaratkoznom a filter vonallal is, de egyszeruen nem megy. Imadom a hazi keszitesu ilyen olyan szorpoket, most pl feketeribizlit iszunk, nyaron a citromfu/menta verziot ittuk /kertbol-sajat/, a finom teakat is szeretem, de a filter kave egyszeruen nem izgat fel valamiert. Pedig neha kostolok olyat, sot iwakit vettem is!:-)
-
HÁZIGAZDA
válasz bbuffy #30140 üzenetére
én voltam és iszonyú pontatlan termékeket kaptam tőlük, amik közben azért drágák, mert hogy elvileg szuper pontosak. ennyi a bajom. te lehet, hogy majd pontosat kapsz stb. egyáltalán, mihez kéne és micsoda?
-
bbuffy
senior tag
Komolyra forditva a szót. Itt volt egy kollega akinrk voltak tapasztalatai IMS vonalon. Csak annyi hogy érdemes v nem beletolni párezerrel többet egy szűrőbe?
[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
HÁZIGAZDA
igazán nem értelek, a legtöbben itt nem hitből, hanem tapasztalatból beszélünk. ettől még másnak lehet más a tapasztalata, de ne csinálj már úgy, mintha tények nélküli hitvitákat nyomatnának az illetékesek. fragola is azután szólta le a bricoletta építési minőségét, hogy szerelt egyet.
ha érdekel egy ilyen teszt, hajrá, szervezd, valóban jó játék
engem például odáig érdekelt ez az egész, hogy nekem hogy jön be az e61. nyilván nem viccből költöttem el nem kevés pénzt egy ilyen gépre. mivel a gépválasztási kérdés végül huszárvágással megoldódott, már nem izgat az egész legkevésbé sem. ezért is ment a bfc és megy a silvano. ugyanígy voltam a hangfal+erősítő kombóval is, amikor eldőlt, bezártam szépen az avx-et és kezicsókolom, nem érdekel, hogy milyen más cuccok hogyan szálazzák a felhangokat. mondjuk a félmilliós furutech kábelek - számomra abszurd - világa egy életre megnyomorított , de legalább lett erősítőm.
[ Szerkesztve ]
-
bbuffy
senior tag
El kell fogadni hogy a harmadkor eljövetelélvel az e61 nek leáldozott.
Mint a szaurónnak.Szegény haverom milyen savat kapna, aki tegnap átjött, és a pure ra azt mondta hogy úúúristen.
Nooooooormális? Se pid, se fejhőmérò, se profilozás, se semmi, műanyag ház, médintaljánia.
Ultragáz.....[ Szerkesztve ]
-
Ábi
tag
Valószínűleg én sem fogok soha ilyen PODos gépet venni, attól még kíváncsi lennék egy ilyen tesztre, ahol nem a tekintélyes szavak, hanem az íz döntene...
Ja és nem akartam személyeskedni, csak van véleményem és a tényeket jobban szeretem, mint a meggyőződést.
[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
például az, hogy engem túl mélyen nem érdekel a téma, nincs és nem is volt kapszulás gépem és nem is akarnék venni/használni. azért maradhatok?
(lagoonnak meg épp elég ideig volt e61-es gépe, több is, szóval úgy sejteném, hogy neki sincs semmi szüksége arra, hogy együtt tesztelgetve álljon neki megvédeni az álláspontját. nem ajánlja az e61-et, istenem, hát van ilyen. én is lecseréltem, nyilván nem azért, mert imádtam.)
-
Ábi
tag
válasz ronin s8 #30129 üzenetére
Itt mindig csak a szájkarate megy, cselekedni már mindenki vagy lusta, vagy nem mer, mert tudja hogy nincs igaza.
Mi az akadálya annak, hogy az aktív, meggyőződéssel rendelkező fórumlakók találkozzanak egy tesztre adott témában, hogy gyakorlatban igazolják állításukat, miszerint valami (kapszula, E61...) NEM ajánlott, vagy épp ellenkezőleg ?!?
Időnként érdemes felülvizsgálni korábbi állításainkat.[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
Ideje lenne egy komolyabb összehasonlító tesztet csinálni, mert ahogy látom, a hosszú évekkel ezelőtti beidegződések nem múlnak el nyomtalanul. Változik a világ, azon belül a kávé technológiák is változnak. Számomra meglepő, hogy mi minden történik kávé fronton, egyfelől az újhullámos irányzat jótékony differenciáló hatása, másfelől a kényelmi, nyugat-európai konzumfogyasztást megcélzó automata technikák kereszttüzében.
De az az állítás, hogy a kapszulás nem jó, ma egyszerűen nem tartható...[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Elemental
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Kicsit hagyom még érlelődni a dolgot. -
HÁZIGAZDA
válasz ronin s8 #30124 üzenetére
erre nem tudok mit mondani, mert végig kéne kóstolni ezeket és akarja a halál
a kávébár bazáron az az egy illy cucc volt jó, a többi emlékeim szerint ugyanúgy "tercier aromáiban a csokisság mellett elnyomhatatlanul erős broáf"
-
soldier2
őstag
válasz ronin s8 #30124 üzenetére
Ez igaz. De itt nem az Illy az alternatíva, hanem a Dolce Gusto Nem ugyanaz. A POD nálam, is csalódás volt, de annyiért ment, mint amennyiért vettem, egy tapasztalattal gazdagabb lettem, de ennyi.Azért inkább pod mint kapszula. Kivéve illy talán.
[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
Szyszko
tag
válasz ronin s8 #30123 üzenetére
Értem, ez lehet egy különbség
bár ha választanom kellene még mindig előnyben van a pod számomra annyiban, hogy kapszula=egy fajta kv (gyártó) míg az ese pod bőven ad lehetőséget variálni, próbálgatni"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást."
-
ronin s8
senior tag
Időnként iszom Illy-t is, Nespresso-t is. A Nespresso továbbra is csak marketing, érezhető műanyag mellékízekkel, de az Illy komoly előrelépést produkált ízben. Lehet, hogy egy pod-nak szép tigrincses a crémája, de ízben én még olyan nagyon jót nem ittam. Ez az Illy kapszulás viszont odaver szinte mindennek.
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
-
bl4ze
veterán
válasz ronin s8 #30117 üzenetére
nemá, hogy kapszulásat propagálj ESE POD-dal szemben, Ronin.
Egy jó ESE POD körbe alázza a kapszulásokat, van itt bent nekem olyan ESE POD-om (75 Ft!!!), hogy olyan márványos, cirkás cremat tol, hogy simán egy karos gép csapolásának nézné bárki.....
...és mennyiben egyszerűbb egy kapszulát berakni mint egy POD-ot ? ? ?
Árról nem is beszélve. Egy jó kapszula nem 55-85 Ft között van..... Szóval nem értelek, tényleg......
[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
-
paljoc
tag
válasz adriankoooo #30112 üzenetére
Ugyanmar! Ugyis csak lehunyt szemmel lehet szurcsolni azt az isteni nedut!:-)))
-
bl4ze
veterán
válasz Elemental #30114 üzenetére
Sokkal drágább a kapszula, és szennyező is. Az ESE POD papírba van csomagolva.
És minőségben is igencsak elmarad. Szóval ESE POD-ra fel !
Az ajánlott gép viszont egyáltalán nem nagy, és nagyon jó gép, ajánlott a vétel ! !
(nem, nem én árulom csak találtam a jófogáson)[ Szerkesztve ]
.:. bl4ze .:.
-
Elemental
addikt
Köszi!
Most azon agyalok, hogy mennyire nem ajánlott a kapszulás rendszer? Pl a Dolce Gusto? Nagyon kicsi a hely a melóhelyen és fontos a legegyszerűbb megoldás. Azt sejtem, hogy a podhoz viszonyítva elmarad minőségban, de azon a vonalon gondolkodhatok, ha a kávézástól nagyjából a napi koffein bevitelt várom? -
Fred23
nagyúr
Kár, hogy csak ennyit vizsgáltak be, de ez is valami.
-
adriankoooo
senior tag
Srácok, észrevettem egy nagy problémát paljoc csészéjével kapcsolatban: balkezes vagyok és a felirat nem jó felé áll.
-
bbuffy
senior tag
A gaggia pure karjának muanyag kifolyója helyére siman felmegy a classic é ugye? Jól tudom?
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Munkahelyre keresek egyszerű megoldást. Egy ideje követem a fórumot, és szerintem nekem egy ese pod- os kávéfőző lenne a legjobb választás.
A kérdésem, hogy melyik a legolcsóbb ajánlott ese pod kávéfőző? Egyelőre újban gondolkodok.
Köszi! -
weinmaker
őstag
A ROK elkelt
Www. Kavekorzo.hu - Gyanús vagy nekem, mint a krematórium büféjében a hamubasült pogácsa!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Windows 11
- Projektor topic
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Gaming notebook topik
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest