- Fotók, videók mobillal
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
(atcéla, kérlek, ne írj nekem emailt. én sem írok neked soha, hiszen ebben maradtunk. a rossz véleményem nemigen fog változni rólad, de ez annak köszönhető, hogy nekem paljocot savazod, neki engem vagy fragolát, x-nél engem és paljocot, másnál mindenkit, aztán pár hónap múlva újrakezded a kört, elegánsan átlépve azon, hogy mit csináltál korábban. nekem ehhez a gumigerincű brazil szappanoperához se kedvem, se időm, se energiám. sosem leszünk haverok, egyáltalán nem tartalak korrekt embernek, nem is ismerlek személyesen és nem is szeretnék ezen változtatni, akkor miért beszélgessünk bármiről? biztos, hogy nem kéne szóba sem hozni itt senkinek se téged, se az ávéikszet, de itt is vannak gyarló emberek, én is néha ráfutok. próbálok leszokni róla. a léálitről pedig olyan véleményem lesz, amilyet csak szeretnék, én ugyanis nem árulom és nem kell, hogy azt gondoljam, hogy az aztán a legjobb vétel. de ha valamelyik az, nem fogom letagadni, csak azért, mert te árulod. ja, és a maileket tényleg nem látom, csak azt, hogy írtál valamit (a headert), mert amúgy megy a kukába azonnal.)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- RAM topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Projektor topic
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Gyúrósok ide!
- Autós kamerák
- Fotók, videók mobillal
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- További aktív témák...
- -75% Dell XPS 13 (9320) i7-1260P 16GB Ram/1TB SSD FHD+ Gari
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4390, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Asus 16 TUF WUXGA 144Hz G-Sync Ryzen AI 9 HX 370W 32GB 2TB SSD Nvidia RTX4060 140W Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest