- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android szakmai topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
válasz
Szyszko
üzenetére
Futásban vagyok, de megtaláltam:
Asgard:
"Első lépés: Vidd vissza az őrleményt, olyan 25-28mp körüli lefolyásra úgy hogy a 25-28mp akkor ér véget amikor elkezd szőkülni (szerintem ehez még finomabbra kell darálni mint az első videón). Ha a végén belenézel a presszóba és akár egy világos cseppet, foltot látsz benne nem jó. Ez 16gr esetén olyan 26-28gr körüli optimum lesz (utóbbi tipp pörkölés függő).
Második lépés: Ha eddig megvagyunk nézd meg a kávé színét ha foltos, tigriscsíkos, nem homogén barna akkor túl meleg vedd lejjebb a hőfokot.
Harmadik lépés a finom hangolás: Mostanra már elég jó a kávé, nagyon kicsivel állítgatva a darálót (végeredmény +- 3gr!!!!) lehet szabályozni a kioldási arányt, ez már ízlés kérdése."
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest