Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adriankoooo
senior tag
Valahogy én nagyon el voltam tévedve a Lady Paljocot illetően. Kezdetben 94C-n készítettem, de nem nagyon ízlet. Az avxen volt a napokban egy beírás, hogy hogyan kéne belőni a hőmérsékletet a kávéhoz. Visszavettem 86C-re és láss csodát.
Szűkítettem a darálón is ill. levittem 84C-re egy teszt erejéig, de csak egy mini ristretto jött le nagyon csöpögősen. Huhh még ez sem volt rossz (nem égett meg, finomak voltak az ízek), pedig jött vagy 50mp-ig.Összegzés: a fene gondolta volna, hogy egészen 8x körüli hőmérsékletre le kell menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- ASUS TUF RTX 5090 OC 32GB GDDR7 TUF-RTX5090-32G-GAMING Videokártya! BeszámítOK
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szűkítettem a darálón is ill. levittem 84C-re egy teszt erejéig, de csak egy mini ristretto jött le nagyon csöpögősen. Huhh még ez sem volt rossz (nem égett meg, finomak voltak az ízek), pedig jött vagy 50mp-ig.