Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Vettem náluk IMS 200-as felsőszűrőt. Az nagyon profi cucc!"
ellenpélda a nálam lévő dalla cortés ims 200-as, ami egyszerűen nem akkora, mint állítják róla és egyébként most raktam el végleg, mert a méretmizériától függetlenül is csatornásít (mondjuk ebből semmi sem következik egy másik típusú ims 200-ra nézve). de ellenpélda valamelyest a simonelli ims 200-as is, ami nem fog rá olyan határozottan a vízterítőre, mint a sima ipari és nem is ad sík felszínt felcsavarozás után (a sima ipari igen).
"VettemIMS simpla szűrőt is. Nagyon megérte az árát. 7-7,5 g-ból olyan kávékat csapolok vele, mint más hagyományos mosóp, azaz szűrővel 9-11 g-ból se. Azt nyugodtan vedd meg szerintem."
tudja a szimpla vst és a szimpla utángyártott vst is (+ 41 mm-es tamper), bár emlékeim szerint 9,5 grammal. ez utóbbit persze nem akkora élmény kézbevenni, de a különbséget én sosem tudtam kikóstolni.
"A VST-hez képest én úgy tapasztaltam, hogy a gyümisek jobban szétválasztódnak az IMS-sel."
ha úgy tapasztaltad, úgy tapasztaltad. mondanám, hogy megeszem a kalapom, ha vakteszten ebből bármi kijönne, de tenni lusta vagyok egy ilyen tesztért.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
- AKCIÓ! Asus X670E-F R9 7950X 32GB DDR5 2TB SSD RTX 4080 16GB GDDR6X Asus ROG Strix GX601 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest