Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Parci

    HÁZIGAZDA

    és rögtön egy példa, ma reggelről: elég jól ismerem már kezdésnek a bfc-t, csak azt használom, amióta hazajött. ma reggel szerettem volna 86 fokon húzni a peldzsok szpejszit, mert a korábbi shotokból úgy éreztem, hogy ott lesz a tuti. két kávét csináltam és egyszer sem sikerült. másodszorra már izomból aláhűtöttem a fejet, 83 fokig lenyomtam, de mivel 94-ről indult, hát visszapattant és a kofi végül 87,7 fokon jött le. elsőre 88 fölött.

    szar lett a kávé? nem. szépen jött le, finom volt. de 86 fokon még finomabb lett volna, mert így azért maradt benne egy kis égett íz.

    természetesen lehet 86 fokon főzőcskézni e61-es géppel is. de rohadtul ismerni kell hozzá, mert nem mindegy, hogy 40 vagy 60 perce van bekapcsolva, hogy húztál-e már előtte kofit vagy sem stb. annak ellenére, hogy a fejhőmérő ugyanazt mutatja.

    na, ilyen nincs egy t3/pid-es gépnél.

    dicranum scoparium + genista pilosa = :)

Új hozzászólás Aktív témák