Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
és rögtön egy példa, ma reggelről: elég jól ismerem már kezdésnek a bfc-t, csak azt használom, amióta hazajött. ma reggel szerettem volna 86 fokon húzni a peldzsok szpejszit, mert a korábbi shotokból úgy éreztem, hogy ott lesz a tuti. két kávét csináltam és egyszer sem sikerült. másodszorra már izomból aláhűtöttem a fejet, 83 fokig lenyomtam, de mivel 94-ről indult, hát visszapattant és a kofi végül 87,7 fokon jött le. elsőre 88 fölött.
szar lett a kávé? nem. szépen jött le, finom volt. de 86 fokon még finomabb lett volna, mert így azért maradt benne egy kis égett íz.
természetesen lehet 86 fokon főzőcskézni e61-es géppel is. de rohadtul ismerni kell hozzá, mert nem mindegy, hogy 40 vagy 60 perce van bekapcsolva, hogy húztál-e már előtte kofit vagy sem stb. annak ellenére, hogy a fejhőmérő ugyanazt mutatja.
na, ilyen nincs egy t3/pid-es gépnél.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 26
- Gaming notebook topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Anime filmek és sorozatok
- Hogyan tovább? — Ezeket várjuk 2026-ban 🖥️
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4088
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 192SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest