Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toobee
veterán
Jó éjt dupla:

Ilyen elkefélt jót rég húztam már. Norda első próba volt egyébként, bár nem szándékosan, csak a délutáni Tersonetezés közben elkezdett vakot szívni és nem volt már itthon több ioncserélt vizem.
Maradék kávékat borítottam egybe. 9,5 gramm Rome Espresso és 10 gramm Etióp Djimmah. Mindkettő az alacsony hőfokot szereti. 20 percet melegítettem a gépet, majd daráltam stb. 25 körül került vissza a kar, 20-30 ml hűtőcsapolás után. Nem volt egy túlzottan bonyolult íz: narancsos marcipán, de mindkettő bitang mód érződött. Megittam volna belőle még 2-3 csészével, annyira jól esett. Utóízben meg tömény étcsoki, nem is öblítem le, remélem megmarad még egy ideig. Szerintem veszek mindkettőből és készítek még ilyen keveréket magamnak, nagyon passzolnak!szerk.: a Rome már vagy 3 hetes, az Etióp múlt keddi bontás.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) megkímélt állapotban
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett +táska +USB töltő
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - Care Refresh biztosítással
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest