Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
pető bá'
üzenetére
szívrohamnak, vagy reggeli mosdó
.Én úgy vagyok hogy nekem egy full gyümölcs - savas - citrusos - én is beleunnék ebbe.. Folyamatosan kísérletezek velük ide ida módosítani mennyiséget hőmérsékletet hogy mik jelennek meg, mik tűnnek el... (hiába ez a legdrágább leglegleg szpesalitibb - egyesek szerint legsznobabb
vonal..)Kell vagy földes vagy csokis vagy "vulkános" klasszik vonal. Ha ez a keserűség vagy fanyarság vagy nem is tudom hogy írjam le (talán ez a földes jegy), nincs benne több kávén keresztül legalább egyszer akkor nagyon hiányolok valamit.. Tej mindíg kell, és tejjel egy igazi gyümölcsös hamar felhígul nekem.. Nagyon elgyengülnek az ízek. Magában meg nem iszom..
Kapucíner decaffal szórakozok, vannak 40-50mp-es főzeteim (break the rules
), -2 fokkal az alap Sage hőmérséklethez képest (szerencsére legalább PID-es) és nagyon jó, (11gr - 28ml) brutál tömény, de felöntve tejjel nagyon jó lesz belőle... És ebből bármikor ihatok - fogy is
, legjobb, CO2-s koffeinmentesítéses eljárással készül.De mondtok valamit, lehet berendelek egy kis robusztásat, PY Get up pl., milyen is az.. Tényleg milyen? Egy sötétebb arabica-hoz képest? Mi az ami markáns különbség lehet?
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- LG LCD és LED TV-k
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Futás, futópályák
- Philips LCD és LED TV-k
- One mobilszolgáltatások
- Canon MILC: EOS R és M topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 128 GB Plus White - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4173, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.
), -2 fokkal az alap Sage hőmérséklethez képest (szerencsére legalább PID-es) és nagyon jó, (11gr - 28ml) brutál tömény, de felöntve tejjel nagyon jó lesz belőle... És ebből bármikor ihatok - fogy is