Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kchris78

veterán

válasz pető bá' #135808 üzenetére

szívrohamnak, vagy reggeli mosdó :D.

Én úgy vagyok hogy nekem egy full gyümölcs - savas - citrusos - én is beleunnék ebbe.. Folyamatosan kísérletezek velük ide ida módosítani mennyiséget hőmérsékletet hogy mik jelennek meg, mik tűnnek el... (hiába ez a legdrágább leglegleg szpesalitibb - egyesek szerint legsznobabb :D vonal..)

Kell vagy földes vagy csokis vagy "vulkános" klasszik vonal. Ha ez a keserűség vagy fanyarság vagy nem is tudom hogy írjam le (talán ez a földes jegy), nincs benne több kávén keresztül legalább egyszer akkor nagyon hiányolok valamit.. Tej mindíg kell, és tejjel egy igazi gyümölcsös hamar felhígul nekem.. Nagyon elgyengülnek az ízek. Magában meg nem iszom..

Kapucíner decaffal szórakozok, vannak 40-50mp-es főzeteim (break the rules :) ), -2 fokkal az alap Sage hőmérséklethez képest (szerencsére legalább PID-es) és nagyon jó, (11gr - 28ml) brutál tömény, de felöntve tejjel nagyon jó lesz belőle... És ebből bármikor ihatok - fogy is :), legjobb, CO2-s koffeinmentesítéses eljárással készül.

De mondtok valamit, lehet berendelek egy kis robusztásat, PY Get up pl., milyen is az.. Tényleg milyen? Egy sötétebb arabica-hoz képest? Mi az ami markáns különbség lehet?

Új hozzászólás Aktív témák