Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteelCowboy
csendes tag
Én alapvetően szkeptikus vagyok ezzel a vízzel kapcsolatban. A honlapja sem tesz igazán hozzá, hogy kiépítsek valami vonzalmat a termékei iránt. Nekem olyan kezdetlegesnek tűnik, minden lóg a levegőben, semmi konkrétum... Viszont aki eddig nagyon ajánlotta az Maran Marci és Bagira Ádám.
Marci ezt írta még tavaly:
"Amiket leírsz azt a víz tudná feldobni még. Illat jön, íz kevésbé akkor az lesz a kakukktojás. Nekem is van BWT kancsóm itthon meg Fecoter vizem és ízre a BWT tök lapos, szemben a Fecoter meg gyümölcsbombát csinálu ugyanabból a kávéból."Ádám pedig ezt írta róla:
"Ami a legjobb ízprofilt eredményezi, ezért én mindig ezt használom a pörkölőben cuppinghoz, illetve minden egyéb kávékészítéshez, az a Fecoter. Keresd Istvánt nyugodtan rám hivatkozva. Extra jó a víz, amit gyárt, viszont sajna nem olcsó, de érdemes megkóstolni, mert tényleg sokkal többet lehet kihozni vele minden kávéból."Ezek fényében sem visz rá a lélek, hogy 500 Ft-ot adjak egy liter vízért. Egyszer lehet, hogy kipróbálom, de mindennapos használatra elég költséges...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Sorozatok
- Spórolós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- sziku69: Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest