- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cziczas
csendes tag
RetepNyaraB többszöri figyelmeztetése ellenére eureka mignon lett végül a választás nekem nagyon bejön a design és olasz (nekem ez bekattanás). Zero 55mm lett a választás, sikerült elég jó áron 120 ért gyakorlatilag új alig használt bemutató darabot megszerezni.
nagyon halk, nagyon kompakt, és tényleg zero! 0,1gramm pontossággal ott van a szeren (mondjuk mindig több lesz inkább ennyivel, ezt nem értem, de lehet csak a mérleg hibája)
sötét pörköléssel, nagyon jó a kávé! Nagyon pontos a fokozatmentes állítás gyönyörűen lehet finomhangolni, 15 gramm 25mp pontosan 30 g kavét ad. Nekem bejött, graef cm 702 höz képest nézem én! Nekem a df54 nem tetszett design ba, élőbe néztem a cg301-et nem tetszett sem a hangja sem az hogy túl könnyű, túl műanyag, na de persze az eureka egy 100-assal több normál esetbe! Én nem akartam single dose-t, de gyakorlatban egyáltalán nem akkora szívás mint gondoltam, és előnye hogy mindig pontosan annyi grammot tudsz őrölni amennyit kell, úgyhogy végülis ez a kompromisszum is inkább előnyösen sült el.
-
cziczas
csendes tag
naa jóóóó!! de akkor végülis AVX C401G - ezért érdemes pénz adni vagy nem?!
azért onnan induljunk, hogy delonghi kg89 volt most és nekem az sem volt értékelhetetlen, sőőőt
-
cziczas
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #13594 üzenetére
Volt kézi örlőm, kb 2 tekerést voltam hajlandó vele csinálni után eladtam
-
cziczas
csendes tag
Sziasztok!
otthon kezdő szetthez, graef cm 800/802 használtan, vagy AVX C401G - de újan?valaki használt már ilyen avx-et? Ettől többet nem akarok költeni, kézi örlőket hagyjuk, nincs kedvem tekergetni
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest