- Mobil flották
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cziczas
csendes tag
válasz
humphries #13837 üzenetére
Új vagy használt olcsó vagy drága… mint mindenbe, itt is a pénztárca szab határt. Egy 10e ft - os peca bottal is azt a halat tudod kifogni mint az 1 millióssal, ettől függetlenül van értelme upgradelni, és hát valljuk be a kávézás is egyfajta hobbi, legalábbis ebben a fórumban úgy tekintenek, tekintünk rá.
Graef cm 702 - től felfele gondolkozz elektromos örlőkbe, df54, 64, avxcg301, eureka, sage örlők, ezek mind-mind vehetők, de ha igazán jót akarsz és elfér akkor mazzer super jolly.
a kávégépnél kérdés hogy mennyire számit a tej, a funkciók, a design stb stb. Az alaphoz az kell hogy a megfelelő 9 bar nyomás meglegyen, lehetőleg nyomásfokozó kar nélkül (vagy legyen kiszerelhető). Saeco poemia (és különböző gyártók különböző nevei ), de persze jó a sage, a gaggia örök, vagy éppen mehetsz egy jó avx- el is, delonghi dedicaval. Érdemes a használt piacon is szétnézni.
szerintem egy tipikus kezdőszett egy delonghi dedica, meg egy 100e ft körüli örlő, ezzel tudsz lépni felfele is, de ha annyira nem adja ki akkor se dobtál ki egy halom pénzt.aztán tetudod, érdemes élőben is megnézni őket! Sokat segít( főleg a méret és a design miatt)
-
cziczas
csendes tag
válasz
hramon94 #13829 üzenetére
Hát ez attól függ hogy mennyire gyorsan akarod eladni. És hogy a vevők mennyire hiszik el hogy 5 alkalommal volt használva az elmúlt 2 évbe. Nyilván mivel gyakorlatilag újszerű állapotba van a kettő együtt 100-110 ért kellene elmenjen.
de azt látom, hogy a kávés használt piac nehéz kenyér nehéz kifogni egy olyan embert aki pont ezt a kombót keresi. És akinek van kvázi használtért ennyi pénze akkor már inkább megveszi az újat.
a dedica sztem újszerűen 40-45 ért elmegy. Az örlő 55-60k. Aztán hírdesd meg és majd rájössz -
cziczas
csendes tag
Ha minden igaz ez az avx cg301 (64mm síktárcsás) örlőnek az ámerikás tesztje: [link] Elég meggyőző papíron a tudása, nekem a hangja kicsit nem tetszik eléggé “erőlködős”, Eureka crono 50mm-es tárcsával most 18k-val drágább, szerintetek a “márka” megéri a felárat? Azért az eureka az eureka!
-
cziczas
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #13779 üzenetére
Most kell szemmel tartani a használt piacot és valami jó lepattanóra rácsapni
-
cziczas
csendes tag
Nem reklám, de közben megérkezett az említett örlő [link]
viszont ha ez egy relatív új, relatív noname örlő, akkor mire alapozzuk/zák a dicsérő szavakat?!
Nekem hasonlít a fiorenzatokra dizájnba.
vagy valakinek van infója milyen márkának az almárkája ez?! -
cziczas
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #13763 üzenetére
Egyébként komoly ez az avx - varía vs3 klón, betűre megegyezik a leírása azzal a különbséggel, hogy az 80wattos motor 100w helyett. A terhelés nélküli rpm 190 míg a varíának a töltött rpm 170. Még a súlya is majdnem azonos…
u.i: nézegetem majd az avx oldalát a 64 es sík tárcsás iránt, kösz a tippet!
-
cziczas
csendes tag
válasz
Mano66 #13762 üzenetére
Számomra pont a kézi a szivatás, ahhoz nem vagyok elég megszállott, tudom, próbáltam, no way!
jelenleg pont egy graef cm 702 van elég régi kicsit ütött kopott darab, le akarom cserélni, nekem ez a 100e ft a lélektani határ (vagy már ez is túl van) amit költeni akarok.
#13763 RetepNyaraB - köszi a választ! Sokat segítettél, akkor lehet továbbra is inkább valami nagyobb testvér használtan vagy ilyesmi.
a single dose ha már az, akkor a hibrewnak (G60) van egy kicsi alap single dose- 60k körül, tudom nagyon kínai nagyon alap, de egyébként jókat olvasni róla -
cziczas
csendes tag
Sziasztok!
több helyen most akciósak a sage örlők pl : BCG820 ilyen 70k körül. Valamint eureka mignon-t is láttam 80-90 körül. Szerintetek inkább sage vagy eureka éri meg jobban 100e ft ig? Vagy esetleg más. ( kézi örlőket ne írjatok pls)
valamint az örök kérdés: sík vagy kúpos kés ebben az árkategóriában?
ui: síktárcsás párhuzamosítása miből áll, mi a módja? Vagy ehhez elkell vinni valami szakihoz? Nem találtam róla irodalmat!
köszi! -
cziczas
csendes tag
naa jóóóó!! de akkor végülis AVX C401G - ezért érdemes pénz adni vagy nem?!
azért onnan induljunk, hogy delonghi kg89 volt most és nekem az sem volt értékelhetetlen, sőőőt
-
cziczas
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #13594 üzenetére
Volt kézi örlőm, kb 2 tekerést voltam hajlandó vele csinálni után eladtam
-
cziczas
csendes tag
Sziasztok!
otthon kezdő szetthez, graef cm 800/802 használtan, vagy AVX C401G - de újan?valaki használt már ilyen avx-et? Ettől többet nem akarok költeni, kézi örlőket hagyjuk, nincs kedvem tekergetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Renault, Dacia topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Counter-Strike 1.6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged