Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Mobil flották
 - Apple Watch
 - Apple iPhone 16 - ígéretek földje
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra

Új hozzászólás Aktív témák
- 

L4D1K
őstag
Hali!
Újra előkerült nálunk az elektromos őrlő téma és szeretnék megint picit belemélyedni, olvasni és szétnézni.
Amit szeretnénk, illetve kb kiindulási alap (eltérő a véleményünk erről itthon szóval inkább mindent felsorolok) :
-ár: 200e alatt
- design
- egyszerű használat
- single dose
- közepes illetve közepes/világos pörkölés
- beépített dc adapterEddig úgy volt, hogy belevágunk az AVX-es SPTK 38 klónba, mert kicsi, slick, menő stb... Aztán megláttam a tégla méretű külső dc adaptert, felnevettem és elengedtem. Ezzel párhuzamosan az összes varia klónt is.
Most ott tartunk, hogy csajomnak a Niche zero/duo tetszik ( a fa lábak, forma stb miatt), meg meglepő módon a mazzer SJ
 nekem meg a DF64/83 {ami szerinte egy feketére festett poroltó). Kicsit elveszettnek érzem most magam, mert a NZ tök cuki de mire ideér kb 250e - ha találunk persze. Meg ugye full lutri a gari gondolom.
Kaphatok egy kis tanácsot merre haladjak tovább +

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
 - Vicces képek
 - Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - One mobilszolgáltatások
 - iOS alkalmazások
 - Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Napelem
 - Mobil flották
 - További aktív témák...

- Dell Precision 7920 Tower Dual Xeon Gold 6132 (28C/56T) 128GB DDR4 2666MHz Workstation
 - Update 11.03. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
 - Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
 - HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
 - Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

nekem meg a DF64/83 {ami szerinte egy feketére festett poroltó). 

Mr.Csizmás