Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
general
üzenetére
Nézd meg a df83 melyik késsel kerül forgalmazásra. Milyen profil, mármint. Presszó, vagy MP. Utóbbinál érhet meglepetés.
BWT kancsót használtam 2 évig presszóra. Azért nem az igazi, mert a szűrő állapotának függvényében folyton változik az összetétel; egy hónap alatt Pesten kb 150ppm-től ~220+-ig. Ez sok, ízben simán érezhető és nem tudod te rontottál el valamit, vagy a bab romlott el tegnapról mára. Plusz a Mg ion tud gusztustalan fehér trutyis\felhős lerakódást csinálni a kazánban - bár nem törvényszerűen.
Én végül elhagytam, de sokan használják. A csapvíznél jobb, többnyire. -
cziczas
csendes tag
válasz
general
üzenetére
Én még körbenéznék eureka vonalon, atom vagy zenith használtan szoktak lenni 1-1 jó áron, ha újonnan sokallod. Újonnan most van az eureka nadír 65 is, jóvételnek tűnik.
Mahlkönig most van akcióba x54 is meg a Mahlkönig X64SD - is újonnan 200-250 közötti gépek.
Amik nagyon ajánlott gépek a fiorenzatok, ezek inkább csak használtan, meg azért ezek "iparibb" nagyobb gépek. De mondjuk egy Fiorenzato allground most 300 körül mozog ha valami ünnepi akcióba esetleg beesne az ára jó vétel lenne, vagy marad használt.
vagy 260 ért szintén iparibb Nuova Simonelli MDX, a cégemnél ilyen volt nekem adta! (most fiorenzato F64 van az azért érezhetően feljebb van! DE NAGY) -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Path of Exile 2
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Jövedelem
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen scannert vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iKing.Hu-Nothing Phone 3a Pro Grey Glyph stílus, 3 optikai zoom 12/256 GB -3 hónap garancia
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Razer Blade 17" i7-12800H / 32GB / 1TB / RTX 3080 Ti 16GB / 4K 120Hz
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás