- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Jiayu G3S
Új hozzászólás Aktív témák
-
itaroli
tag
válasz
kolakola #741 üzenetére
Akkor az pont kétszer annyi, mint képernyő nélkül a runkeeper + fél óra BT és wifi.
Csak úgy összehasonlításképp.(#736) pivot
Ezek szerint te is használtad a gyári töltőt. Ez a képernyőhiba még csak ilyenkor keletkezett, hogy használták a gyári töltőt.
Valaki aki tudja szerkeszteni az összefoglalót, ki kéne írni jó nagy betűkkel, hogy gyári töltő kuka!!!
Egyéb:
Ti melyik gombvilágítást használjátok? Nálam a Keyboard backlight controller néha beragad, és alvóban is világítanak a gombok.
-
moli.hu
őstag
válasz
kolakola #351 üzenetére
a mytracks felmenti a drivera a kml-t, gondolom a másikbol is lehet exportalni. ezutan a mapsben letrehozol egy sajat terkepet es beimportalod a ket kmlt. szepen egy terkepen lathatod mindket utat egymas folott, raadasul nincs a runkeeper bazinagy ikonjai, amitol ertekelhetetlen a screenshot
-
ÁrPi2
senior tag
válasz
kolakola #252 üzenetére
Semmi speciális. Hát talán annyi infót még hogy ez Minedeal-es rom plusz a launcher mindezidő alatt MiHome (2.2.1 magyar, Keeperv85) .
Továbbá van fönt Titanium backup, de ezzel nem próbáltam még a phone apk-ot menteni, hanem csak egy oxford dictionary app-ot halásztam ki (vagyis sikeresen Restore-oltam) vele egy biz. régi telefon ICS-androidos TWRP-s mentéséből..
-
dlaccc
aktív tag
-
gulupeti
senior tag
A 2 napos üzemidő eléréséhez gondolom különösebben trükközni sem kell, még folyamatosan bekapcsolt wifivel sem. Ez az üzemidő tapasztalatom és a fórumokon leírtak alapján igen jónak számít, úgy, hogy néhány, reggel 100%-os töltöttségi szintről meginduló telefon akkuja este 6-kor már töltőért kiált!
-
gulupeti
senior tag
Teljesen jók ezek a fényképek. Több hozzászólást is olvastam erről, hogy milyen szar a G3S fényképezője, szerintem nincs ezzel semmi probléma. Az akkuidő is nagyon jónak tűnik, gondolom folyamatosan bekapcsolt wifivel is meglehet azért szűk két nap. A kijelző is jó sokat volt bekapcsolva. Korrekt.
Csak megérkezne már végre a teló.(#56) Mateosz
Köszönjük a gyűjtést, ennek sokan hasznát fogják venni! -
Mateosz
aktív tag
Nekem nem kellett a CWM-hez scatter.
Felraktam Play-ről a MobiUncle Toolst, letöltöttem a cappa72 féle cwm-et (batman-féle, azaz fejjel lefelé kell tartani a telefont
).
Bemásoltam a CWM img-et az SD kártya gyökerébe.
Beléptem a MUToolsba, update recovery, kiválasztom amit bemásoltam. Vártam 1 percet miután kiírta, h kész. Kiléptem belőle, majd újra belépve, reboot to recovery.Elsőre ment.
(amúgy a gyári recovery is batmenes, de az még tyúklábas is = kínai) -
benjoe1
aktív tag
Runkeeper-t próbáld, az állítólag jól együttműködik az MTK6589 SOC-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrotik routerek
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Corsair Dominator Platinum 2x32GB (64GB) Kit 5200MHZ DDR5
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest